To je to što me zanima!

Lineker: Jednoj momčadi treba Pep Guardiola, a to nije Bayern

Nakon teškog poraza Barcelone Pep je shvatio kako će moćan stroj dobiti u ruke 1. srpnja kada preuzima Bayern. Nijemci bi ove sezone mogli do trostruke krune
Vidi originalni članak

Tvorac moćnog Bayerna Jupp Heynckes na kraju ove sezone odlazi u mirovinu. Od 1. srpnja naslijedit će ga Pep Guardiola i bez obzira na to koliko je talentiran trener, imat će strašno težak zadatak da nastavi u istom stilu kao njegov prethodnik.

Sinoćnja utakmica vjerojatno mu samo još jednom dokazala da će u ruke dobiti stroj koji je u stanju vladati europskim nogometom u godinama koje slijede. No sigurno mu nije bilo lako ni gledati kako je njegov bivši klub osramoćen na velebnoj Allianz Areni. 

- Samo je jednoj od ove dvije momčadi potreban Guardiola, a to nikako nije Bayern. Barcelona je večeras izgledala jadno, a Bayern je bio spektakularan - napisao je na svom Twitteru Gary Lineker.

I nije legendarni engleski nogometaš jedini kojem je to nakon sinoćnjih 4-0 prošlo kroz glavu. Osvoji li Heynckes trostruku krunu ove sezone, doista će Pepu biti teško nadmašiti njemačkog stručnjaka. No svi jako dobro znaju što je Guardiola radio s Barcelonom...

Idi na 24sata

Komentari 58

  • covjek123 24.04.2013.

    Evo osobnog misljenja, piseite ipricajte sta ocete ali na kraju zapamtite ovo Bavarci ce plakat za Heynckes, a Guardiola nije los trener ali mozda ce se ciniti smjesno ali zapamtite da Guardiola nece ni upola napravit ovak posao kao Heynckes, sta je Guardiola neki baja osvojio s barcom trofeje kad su bili uigrani vec i sve!! sta je napravio s s nekim drugim klubom? sjetite sa samo onog Reikarda sta je bio trener barce osvajo naslove i sve i sta poslje? di je on sad?a ima ih jos takvih iz iste situacije! zato zapamtite ove rijeci prije nego sto se nasmijete na ovaj komentar... vidjet cete da sam bio u pravu!

  • Uber Alles 24.04.2013.

    Heynckes je mozak.Covjek oce otici u velikom stilu,a ne kao neki gramzivci koji gledaju lovu,pa zbog pohlepnosti u mirovinu odlaze najcesce u padu i sa mrljom koju zarade kad prodje njihov vrhunac.Mozda je svijestan da bolje od ove razine na kojoj je Bayern s ovim igracima nejde.Bilo je nekih spekulacija da bi mogao preuzet Schalke,nakon ove sezone.Tezak poso svakako za pepa.Nisam bas neki optimist u vezi dolaska pepa.Ali volio bih da me razuvjeri.

  • lukica100 24.04.2013.

    s ovakvim bayernom bi i jurčić nekaj osvojil

Komentiraj...
Vidi sve komentare