To je to što me zanima!

Lini Červaru otkaz, a pola momčadi na transfer listi!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Poraz od Chamberya i zdravstvene poteškoće su razlozi Červarova odlaska. Maglajlija i Bašić bit će novi treneri, a ozbiljne sankcije će snositi i igrači
Vidi originalni članak

Lino Červar od ponedjeljka više nije trener rukometaša Croatia osiguranja Zagreb. Červar je u dogovoru s čelnicima kluba zatražio sporazumni raskid ugovora. Subotnji poraz od francuskog Chamberyja u Ligi prvaka samo je ubrzao njegov odlazak s klupe zagrebaša, a kao dodatni razlozi navode se zdravstvene teškoće, zasićenje i umor.
- Istina je, došlo je do zasićenja. Osjetilo se nakon finala SP-a da je Linu svladao umor. Ugovor je raskinut na Červarov zahtjev, ali u dogovoru s nama - rekao je glavni menadžer CO Zagreba Zoran Gobac i dodao:
- Nigdje ne piše da se Červar jednog dana neće vratiti. Nije prvi put da odlazi iz kluba. I dalje ima našu punu podršku na mjestu izbornika. Do kraja sezone momčad će voditi njegovi dosadašnji pomoćnici Senjanin Maglajlija i Mirko Bašić.
A zagrebaši će zbog poraza od Chamberyja “dobiti po džepu”, igrači i stručni stožer ostat će bez mjesečne plaće. Uz to će do sredine ožujka čelnici kluba objaviti imena onih na koje ne računaju u sljedećoj sezoni. Izvršit će se i revizija ugovora svih igrača i trenera.
- Nitko neće biti pošteđen. Nekima ćemo smanjiti ugovore, nekima ih povećati. Moramo se prilagoditi uvjetima u kojima živimo i radimo - pojasnio je Zoran Gobac i zaključio:
- Pojedini igrači moraju dobro razmisliti koliko ih plaćamo, a koliko oni za taj novac pružaju. Zato ćemo za novu sezonu dovesti nekoliko mladih reprezentativaca, igrača oko kojih ćemo graditi momčad za budućnost.

DRUGI ODLAZAK IZ ZAGREBA
Lino je na klupi CO Zagreba bio od 200. do 2002., nakon čega je dvije godine odmarao. Opet je u klubu bio od 2004. godine.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • karla1210 21.02.2009.

    u sportu je poraz normalan...........pa šta ako smo izgubili.....ne govorite protiv baliča i momčade...........

  • karla1210 21.02.2009.

    ne.....lino je bio dobar trener i momčad također........pa šta ako smo izgubili.......idemo dalje........ajd smirite se malo ljudi.......jbt......balić je super igrač i nemojte govoriti protiv njega.......i ovdje ne piše da če maknuti neke igrače več da će im samanjiti plače........a balić ima isto malo problema......nedavno se operirao.......

  • crystal 17.02.2009.

    CO Zagreb ima skoro pa sve hrvatske reprezentativce u ekipi a opet gube. I trebaju dobiti kaznu, zaslužili su.

Komentiraj...
Vidi sve komentare