Obavijesti

Sport

Komentari 56

Lini Červaru otkaz, a pola momčadi na transfer listi!

Lini Červaru otkaz, a pola momčadi na transfer listi!
6

Poraz od Chamberya i zdravstvene poteškoće su razlozi Červarova odlaska. Maglajlija i Bašić bit će novi treneri, a ozbiljne sankcije će snositi i igrači

VIDEO

Lino Červar od ponedjeljka više nije trener rukometaša Croatia osiguranja Zagreb. Červar je u dogovoru s čelnicima kluba zatražio sporazumni raskid ugovora. Subotnji poraz od francuskog Chamberyja u Ligi prvaka samo je ubrzao njegov odlazak s klupe zagrebaša, a kao dodatni razlozi navode se zdravstvene teškoće, zasićenje i umor.
- Istina je, došlo je do zasićenja. Osjetilo se nakon finala SP-a da je Linu svladao umor. Ugovor je raskinut na Červarov zahtjev, ali u dogovoru s nama - rekao je glavni menadžer CO Zagreba Zoran Gobac i dodao:
- Nigdje ne piše da se Červar jednog dana neće vratiti. Nije prvi put da odlazi iz kluba. I dalje ima našu punu podršku na mjestu izbornika. Do kraja sezone momčad će voditi njegovi dosadašnji pomoćnici Senjanin Maglajlija i Mirko Bašić.
A zagrebaši će zbog poraza od Chamberyja “dobiti po džepu”, igrači i stručni stožer ostat će bez mjesečne plaće. Uz to će do sredine ožujka čelnici kluba objaviti imena onih na koje ne računaju u sljedećoj sezoni. Izvršit će se i revizija ugovora svih igrača i trenera.
- Nitko neće biti pošteđen. Nekima ćemo smanjiti ugovore, nekima ih povećati. Moramo se prilagoditi uvjetima u kojima živimo i radimo - pojasnio je Zoran Gobac i zaključio:
- Pojedini igrači moraju dobro razmisliti koliko ih plaćamo, a koliko oni za taj novac pružaju. Zato ćemo za novu sezonu dovesti nekoliko mladih reprezentativaca, igrača oko kojih ćemo graditi momčad za budućnost.

DRUGI ODLAZAK IZ ZAGREBA
Lino je na klupi CO Zagreba bio od 200. do 2002., nakon čega je dvije godine odmarao. Opet je u klubu bio od 2004. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...
REAKCIJE IZ KRANJČE

Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...

Dolaze nam u 'zmajevo gnijezdo', gdje je pao Lille, past će i Dinamo, rekao je Sopić, a Čabraja naglasio: 'Ostaje mi žal, mogli smo ih unakaziti! Inter došao po Čavlinu? Vidjet ćemo...'