To je to što me zanima!

Lino: Bio je ovo rovovski rat, obrana je bila odlična!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bio je ovo ispit strpljivosti. U prvom poluvremenu smo držali priključak, a u drugom su oni izgubili glavu. Obrana je bila savršena, rekao je Červar
Vidi originalni članak

Hrvatska je pobijedila Poljsku 24-21 i plasirala se u finale Europskog prvenstva! Nakon utakmice uslijedilo je veliko slavlje. Ponosan je bio izbornik Lino Červar.
- Čestitao bih igračima koji su se fantastično borili. Bio je ovo ispit strpljivosti, rovovski rat. U prvom poluvremenu smo držali priključak, a u drugom su oni izgubili glavu. Obrana je bila savršena, vrlo pokretljiva, mijenjali smo je i nisu se snašli. Imamo najmlađu momčad na prvenstvu i trebamo im dati potporu - rekao je Lino.
- Prvo poluvrijeme smo bili statični, uspjeli su nas lako probijati. U svlačionici smo zaključili da su nam noge teške, ali da se moramo pokrenuti. Poljaci imaju respekt prema nama jer smo ih pobjeđivali i kad smo poveli nismo prednost više ispustili. Imam oteklinu na koljenu, ali za finale smo uvijek svi spremni. Francuska je stari poznanik, potući ćemo s njima i probati uzeti zlato. Bitno je da imamo medalju - kaže Vedran Zrnić.
Drago Vuković opet je dao svoj doprinos.
- Na početku je bila trema i grč s obje strane, no na kraju ipak zaslužena pobjeda. Hvala navijačima na velikoj podršci. Nadamo se pobjedi u finalu. To je staro rivalstvo, a ostavit ćemo dušu na parketu. Posebna je to utakmica, dat ćemo maksimum, a ako ne osvojimo zlato, čestitat ćemo im. Jedva čekamo utakmicu.
Član stožera Slavko Goluža, bio je 'van sebe'.
- Trebamo bit ponosni na dečke. Drugo poluvrijeme smo promijenili obranu i nisu nam ništa mogli, ako je i bila koja pogreška, tu je bio Mirko. Hrvati večeras slave, nek se vesele! Opet smo praktički igrali bez Laca i Tončija, no ostali su ih nadomjestili. Opet smo u završnici i što reći. Poljski trener Wenta poštuje Linu i nije protestirao. Sad se dečki trebaju odmoriti i pripremiti za Francusku - rekao je Slavko.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • samoširoki 30.01.2010.

    iz inata tzv novinarčići ma nacionala i 24sata bravo za linu i dečke,još sutra da razbijemo pičku francuzima i neka dušmani crknu

  • JAX 30.01.2010.

    pitam se za koga ce staphan machi navijati

  • madonna1976 30.01.2010.

    bravo deckima i lini

Komentiraj...
Vidi sve komentare