To je to što me zanima!

Lino Červar: Oprez, taj je Island uzeo srebro na OI-ju

Island može svakoga dobiti i od svakoga izgubiti. Ne trebamo se baviti njima, ali opet, moramo biti oprezni, rekao je Lino Červar uoči utakmice...
Vidi originalni članak

Kafić Royal u Grazu bio je premalen da ugosti sve navijače koji su željeli proslaviti pobjedu nad Rusima. Svi su čekali svoje junake, željeli im čestitati, stisnuti ruku i slikati se sa svojim idolima. No hrvatski rukometaši nisu imali vremena za slavlje. Izbornik Červar naredio je rani odlazak na spavanje, što znači da su već prije ponoći bili “u krpama”.
- Popilo se pivce-dva, pozdravili smo se s prijateljima koji su došli na utakmicu i odmah na spavanje - rekao je naš kapetan Igor Vori i dodao:
- Nismo se ovdje došli zabavljati, jer sve smo podredili cilju - što boljem rezultatu na ovom EP-u.
A već danas (ponedjeljak, 16 sati) čeka ih prva utakmica drugog kruga s Islanđanima.
- Takva su momčad da mogu svakoga dobiti i od svakoga izgubiti. Puno osciliraju na ovom EP-u. Ne trebamo se baviti njima, važno je kako ćemo mi odigrati. Neka oni strepe od nas - kaže Igor Vori, kojeg na crti očekuje teška borba sa stasitim Gunnarssonom.
Izvana će prijetiti najplaćeniji svjetski rukometaš Olafur Stefansson, kojeg Löwen plaća 400.000 eura na godinu.
- Ma, sredit ćemo ih već nekako. Za polufinale nam treba jedna pobjeda. Ne bojte se ljudi, nećemo se opustiti - rekao je kapetan Vori.
No izbornik Lino Červar poslovično je oprezan u najavama:
- Prvo ćemo ih dobro izanalizirati, dobro se pripremiti, ali neću ništa govoriti unaprijed. Nemojte zaboraviti, uzeli su srebro na OI-ju u Pekingu.

VALČIĆ UNUTRA, BIČANIĆ U REZERVE:
Izbornik Lino Červar za drugi krug EP-a prijavio je Tončija Valčića, a Damir Bičanić prebačen je u rezerve. Osim tog poteza, Lino više ništa nije mjenjao i svi su igrači ostali isti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • torcida-1950- 25.01.2010.

    ma nemogu nama ništa ni stefanson,petersson,jakobsson,atlason...mi imamo naše duvnjakson,čupićson,balićson,,hahaha :))

  • rođin rođo1 25.01.2010.

    IZNAD SVIH HRVATSKA.................

  • rođin rođo1 25.01.2010.

    idemo po pobjedu............

Komentiraj...
Vidi sve komentare