To je to što me zanima!

Lino Červar: Pobjeda protiv Španjolske bila bi pravi podvig

Hrvatski rukometaši bez većih problema slavili su protiv Bahreina (32-20), ali tek sutra slijedi 'prava stvar'. Nakon 'treninga', naši rukometaši će se protiv Španjolske boriti za prvo mjesto
Vidi originalni članak

Mi smo svoje napravili, svoj prvi zacrtani cilj smo ostvarili, sad se moramo potruditi za pravi podvig, što bi bila pobjeda nad Španjolskom. Bit će to dobra provjera, moramo samo dati sve od sebe i ispuniti svoje zadatke - rekao je izbornik Červar nakon pobjede nad Bahreinom (32-20).

LAKO SU PALI Štrlek uništio Bahrein! Kauboji lagano dobili, a sad Španjolci...

Hrvatski su rukometaši od samog početka bili dominantni i na poluvremenu vodili deset razlike (19-9). U drugom dijelu došlo je do opuštanja, ali sve je na kraju završilo laganom pobjedom 'kauboja'. 

- U prvom poluvremenu smo dobro stajali na igralištu, bili smo ozbiljni. U drugom je pala koncentracija, radili smo naivne pogreške, i to je jedan primjer da svaku utakmicu do kraja moraš davati sve od sebe.

'Vidjelo se da Cindrić može igrati'

Červar je odmarao neke igrače poput Duvnjaka, Stepančića i Šege, a Luka Cindrić sam je zatražio da malo zaigra. Dobio je svojih petnaest minuta.

Cindrić je danas htio probati kako će se osjećati s obzirom na manju ozljedu, vidjelo se da može. Sutra ćemo protiv Španjolske biti kompletni. Bit će to drugačija utakmica, to je prvak Europe i moramo se mentalno i taktički dobro spremiti - rekao je Červar.

Slijedi utakmica protiv Španjolske. Igrat će se sutra, u četvrtak, u 20 sati i 30 minuta. 

- Oni su definitivno favoriti, mi moramo sutra dati više od 100 posto. To je toliko zahtjevna utakmica da svaki igrač mora dati i ono iznad svojih mogućnosti. Imamo publiku na svojoj strani, odlično navija, toliko emocija dugo nisam vidio. Oni su nam kao osmi igrač, to će nam sigurno pomoći - rekao je izbornik i dodao:

- No najviše ovisimo o sebi, moramo odigrati strašnu obranu. U napadu moramo biti pažljivi jer oni imaju brzu tranziciju. Bit će to jedna rovovska bitka, no mislim da možemo pobijediti.

 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • direktnaaa 16.01.2019.

    Samo da se zna da sam ja sutra na tribinamaaaa!! Iznad svih - Hrvatska!!

  • intellectus 16.01.2019.

    Ovo je sada dobro, nasa golrazlika je bolja (za 1 gol) pa nam je za prvo mjesto dovoljno i nerijeseno.

  • lavlje srce 68 16.01.2019.

    Lino naddam se da gledaš današnju utakmici i nisu me nešto oduševljeli Španjolci.Možemo mi njih pobjediti i ne sviđa mi se to kad ih prozivaš da su favoriti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare