To je to što me zanima!

Lino Červar: Tužni smo, no sutra ćemo biti ponosni

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Izbornik je bio pomalo utučen po dolasku na posljednju pressicu SP-a, priznao je da je tužan zbog poraza, no izrazio zadovoljstvo srebrom
Vidi originalni članak

Sutra ćemo biti ponosni na osvojeno srebro, a normalno je da smo nakon izgubljenog finala tužni. Dali smo sve od sebe, bili ravnopravni do zadnjih deset minuta utakmice. Tada smo fizički pali, a Francuska je presnažna momčad da to ne iskoristi - rekao je Lino Červar, pa se malo pozabavio matematikom.
- Osvojili smo srebro s devet pobjeda i jednim porazom, a s tim istim omjerom u Njemačkoj smo bili peti. Na dva SP-a imamo tek dva poraza i 18 pobjeda, tako da nam nitko ne može reći da nimso dali sve od sebe. Naši su protivnici večeras bili bolji i treba im čestitati - nastavio je Červar.
U posljednjem obračunu nadmudrio ga je Calude Onesta, koji se na pressici pojavio sa širokim osmjehom na licu.
- Ovo je velik dan za naš rukomet, postali smo prvaci svijeta. Momčad je cijelim tijekom utakmice igrala pametno, bili smo hrabri i imali mentalnu snagu privesti utakmicu kraju. Hrvatsku je uvijek teško pobijediti, to je momčad koja igra najljepši rukoemt na svijetu. Bilo nam je još teže u okolnostima kad je cijela dvorana navijala protiv nas. Zbog gledatelja i novih dvorana, ovo je za mene bilo jedno od najbolje organiziranih SP-a.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ruba77 02.02.2009.

    LINO SRAMOTA, NISI MOGO DAT SUCU PARE I BOK,, PA I ON RADI ZA HONORAR

  • gmolak 02.02.2009.

    Evo opet se našli majpametniji srat po Lini. A šta da smo osvojili zlato onda vam nebi smeto ni šprem koji je dosta toga promašio, ni to što vi tu pišete da nije zvao neke dobre stare igrače ( vukić,džomba...) ni ništa drugo. Zato svi lijepo šutite jer ova naša srebrna medalja sjaji više od one zlatne francuske! Bravo dečki, vi ste ponos hrvatske!

  • sasapref 01.02.2009.

    Jeli to komsiji crkla krava danas?

Komentiraj...
Vidi sve komentare