To je to što me zanima!

Lino Červar: Zaslužili smo ih pobijediti u Karlsruheu

Rukometaši CO Zagreba na gostovanju kod njemačkog RN Löwena odigrali su neodlučeno te u drugi krug Lige prvaka prenose dva boda
Vidi originalni članak

Imaju zagrebaši za čime žaliti, prokockali su velikih šest golova prednosti protiv jakog Rhein-Neckar Löwena i u zadnjim sekundama utakmice ostali bez vrijednog boda. No ovaj je remi velik zalog za budućnost, u drugi krug Lige prvaka prenose dva boda, a trener Lino Červar kaže:
- Zaslužili smo ovu pobjedu. Šteta, na kraju nam je nedostajalo koncentracije i to nas je koštalo boda. Lazarov je prebrzo potrošio neke lopte, a to je donijelo nervozu koja se prenijela i na suigrače.
No zagrebaši su i bez ozlijeđenog Balića odigrali još jednu veliku utakmicu, a teret odgovornosti spremno su preuzeli 20-godišnjaci - Duvnjak i Štrlek, kojeg nije pokolebao ni “strašni” golman Fritz, koji mu je skinuo dva zicera. No Štrlek je zabio pet golova, uključujući onaj za vodstvo 27-26 tridesetak sekundi prije kraja utakmice.
- Pobijedili smo sami sebe. Imali smo sve u svojim rukama, a nismo to uspjeli naplatiti - kaže Štrlek.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • NLO 14.11.2008.

    Stovani Gospodine ,nise igralo u Mannheimu u SAP Areni zbog provjeravanja sustava za ventilaciju, U ovoj dvorani ce uskoro Klicko da boksuje a Arena prima 13200 gledalaca i pitce puna ko sipak. Zbog toga se igralo u Europahalle u KA. svi koji su bili kupili karte za SAP arenu mogli su ih zamjeniti za karte u KA. sve do samog pocetka susreta. Oni koji su putovali iz Mannheima i okolice isli su besplatno autobusima ispred SAP Arene u Karlsruhe i nazad i sam sam sa zenom i djecom bio tamo, Najzalije mi je covjeka sto je bio sa zenom i curicom i na samom kraju dobi batine od Svaba ni kriv ni duzan, Bio sam u neposrednoj blizini ali nisam mu mogao pomoci ,jednostavno bilo nas je malo. Ako neko zna sta je sa njim neka posalje komentar..

  • JAX 14.11.2008.

    nesto ne kuzim ako je rn lowen iz manheima kako se onda utakmica odigrala u karlsruheu

Komentiraj...
Vidi sve komentare