To je to što me zanima!

Lino: Duvnjak nije trebao igrati i vikali smo mu da izađe iz igre

DESET DANA PAUZE Tri će dana morati mirovati, a u najboljem slučaju na teren se može vratiti za nekih desetak dana. Duvnjak je operirao koljeno 18. travnja 2017. i nije igrao sedam i pol mjeseci
Vidi originalni članak

Odavno znamo da postoji nešto što se zove sreća u nesreći, a sinoć smo jako dobro vidjeli i kako izgleda - nesreća u sreći. Lino Červar nakon sjajne pobjede na startu Eura, partije za čistu desetku, nije izgledao kao sretan čovjek. Rekao je netko, bolje da smo izgubili od Srbije nego da smo izgubili Duvnjaka...

- Jesam, zabrinut sam - priznao je Lino, čovjek koji se u životu vodi mantrom da uvijek treba ostati pozitivan.

ŠOK U SPALADIUMU O, ne! Izgubili smo kapetana Duvnjaka, 'otišao' mu je mišić

Ovaj put nije tako djelovao, nije mogao sakriti koliko ga muči scena iz završnice utakmice. Spaladium Arena je pjevala, uživala u euforiji na deset razlike, kad je Domagoj pao na pod. Dvorana je u sekundi utihnula, svi na klupi primili su se za glavu, prema Duletu su potrčali čak i protivnički igrači.

Dobra vijest bila je jedino to da nije u pitanju operirano koljeno lijeve noge, led je odmah otišao na list druge, desne noge.

- Htjeli smo ga izvaditi iz igre, vikali smo mu da izađe, ali od galame u dvorani nije nas čuo. Ostao je na terenu i dogodilo se to što se dogodilo... Šteta, ne znam što drugo reći, ali valjda je tako moralo biti - pokušavao je sam sebe utješiti Červar, ali to mu baš i nije išlo od ruke.

Mišić nije puknuo

Prve informacije nakon utakmice govorile su kako je ozljeda prilično neugodna, jedino je pitanje hoće li Duvnjak propustiti samo jednu, dvije utakmice ili, ne želimo na to ni pomisliti, cijeli turnir.

U trenucima kad je noć prelazila u ponoć, stiglo je malo ohrabrenje - nije puknuće nego samo istegnuće lista. Koliko ozbiljno, znat će se nakon što Domagoj u subotu ujutro ode na magnetsku rezonanciju.

POBJEDA NA STARTU Kauboji za deset! Fenomenalna Hrvatska pomela Srbe u Splitu

Bez njega nije to to

- Svi smo pretrnuli kad smo vidjeli da je Domagoj pao na parket, ne želimo ni razmišljati o mogućnosti da je otpao za cijeli turnir - kazao je Luka Cindrić, a nešto slično ponavljali su svi naši igrači.

Ni u najboljemu mogućem slučaju ne treba Duvnjaka očekivati u ogledima s Islandom u nedjelju i Švedskom u utorak, priliku bi mogao dobiti netko od šestorice “rezervista”, ali dovoljno bi dobro bilo da Dule bude spreman za Zagreb. Bez njega i s njim, ne treba to ni govoriti, Hrvatska nije ista momčad.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • pucpuc12 13.01.2018.

    sta je tu je idemo dalje dat sve od sebe i to je to :)

  • ante_maja 13.01.2018.

    pa valjda je tvoja rijec zadnja kao izbornik,ako kazes ne igras onda ne igras i amen!!

  • tuti fruti 13 13.01.2018.

    Kaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare