To je to što me zanima!

Lino odlučio: Jaganjac ide kući, priključuje se novi pivot Bećiri

Hrvatska će u prvoj utakmici drugog kruga igrati protiv Brazila, a u pripremi će biti jedno novo lice. Ništa se nije mijenjalo u momčadi koja je igrala, već je u rezervu pozvan još jedan kružni napadač
Vidi originalni članak

Izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije Lino Červar uoči drugog kruga Svjetskog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj umjesto Halila Jaganjca u sastav je pozvao Kristijana Bećirija.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jaganjac nije konkurirao za nastup niti tijekom prvog dijela natjecanja, on i Ivan Slišković su bili proglašeni prekobrojnima po dolasku u München, a kako je izbornik Červar odlučio da mu ne treba niti u drugoj fazi omogućeno mu je da se vrati u klub i priključi pripremama Nexea za nastavak sezone.

BRAZIL NAS VEĆ JEDNOM NAMUČIO Oprez, nisu toliko bezopasni: Pa Toledo trpa kao nenormalan

Novo ime u hrvatskoj reprezentaciji Bećiri već stigao na prvi trening naše reprezentacije u Kölnu u petak navečer. Podsjetimo, pred Hrvatskom je sad drugi krug SP-a u kojem će igrati protiv Brazila, Njemačke i Francuske.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • cimerrr 19.01.2019.

    Vanjski šuteri se nisu baš pokazali protiv Španjolaca,izgleda da Lino protiv jakih obrana želi igrati 7 na 6 sa dva pivota.

  • nezadovoljan 19.01.2019.

    Do kad ce taj fosilni starac koji je postao popularan zahvaljujuci Balicu, Metlicicu i ostalima, terorizirat nas rukomet zajedno sa onim krmetok Gobcem do kad pa zar nemoze vise netko takvima stat na kraj unistit ce te sve te mlade koji nesto vrijede

  • jožek2 19.01.2019.

    Uz dužno poštovanje prema Červaru , nije trebao ovo raditi i mjenjati, kad ga je već pozvao naka ost

Komentiraj...
Vidi sve komentare