To je to što me zanima!

Lino Vukoviću zaboravio ime, on umirao od smijeha s Perom

To su tri olimpijca i to zlatna. I Pero i Nikša i mali...mali...ovaj...naš...ovaj... normalno, Drago! To su prekrasni dečki. Oni su obilježili povijest, rekao je Červar pa nasmijao Dragu Vukovića i Petra Metličića
Vidi originalni članak

Hrvatski rukometaši odigrali su sjajnu utakmicu i s 31-23 isprašili Bjelorusiju te se tako plasirali u drugi krug budući da je Srbija u kasnijem terminu izgubila od Crne Gore.

Slijedom velike pobjede i raspoloženje u našim redovima bilo je odlično. Izbornik Lino Červar bio je vedar i nasmijan te je pohvalio sve, od igrača do navijača. Pred kraj kratkog intervjua za RTL spomenuo je Dragu Vukovića i Peru Metličića, koji u studiju RTL-a vode emisije prije, za vrijeme i poslije utakmica.

- To su tri olimpijca i to zlatna. I Pero i Nikša i mali....mali...ovaj...naš...ovaj...normalno, Drago! To su prekrasni dečki. Oni su obilježili povijest i imati u studiju takva tri olimpijska pobjednika, to je top. Ja ih pozdravljam. Neka i dalje rade jer će oni nastaviti tu rukometnu priču iza mene. Ne trebamo se kraj njih bojati za budućnost - rekao je Lino dok se kaubojski zlatni dvojac previjao od smijeha u studiju.

Červar je trenirao obojicu, jako dobro se znaju i Drago mu neće zamjeriti. Ako ništa drugo, bar smo se svi zajedno dobro nasmijali.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • amerikazemljavelika 12.01.2020.

    Napisah prije par dana då Lino pojma nema, isto kao i Dalic....

  • ZombiGrill 11.01.2020.

    Tko želi vidjet video ovog imate na FB-u, " Vrijeme je za rukomet" Nema na čemu :)

  • samsung77 11.01.2020.

    Lino povedi nas!

Komentiraj...
Vidi sve komentare