To je to što me zanima!

Lippi: Neću voditi Cassana na Svjetsko prvenstvo!

Iako su brojni talijanski mediji nagovarali izbornika Marcela Lippija da povede napadača Sampdorije Antonija Cassana na SP, Lippi to neće učiniti...
Vidi originalni članak

Iako je zabio samo jedan gol za Samprdoiju ove sezone, prema izvještajima iz Italije, Antonio Cassano igra odlično. Puno radi za momčad, što ga nije krasilo proteklih godina i jedan je od najzaslužniji za odličnu sezonu kluba iz Genove.
Talijanski mediji tako već dulje vrijeme nagovaraju izbornika Marcela Lippija da vodi 27-godišnjaka u Južnu Afriku, no Lippi je odlučio:
- Imam svoju viziju reprezentaciju i Cassano se ne uklapa u nju. Jako mi je žao zbog Antonija, koji je sjajan dečko, ali mislim da ga neću voditi u Južnoafričku Republiku. Da ga pozovem morao bih mnogo toga mijenjati, a svoju križaljku neću mijenjati zbog jednog nogometaša - rekao je talijanski izbornik i dodao:
- Da ga pozovem morao bih mnogo toga mijenjati, a svoju križaljku neću mijenjati zbog jednog nogometaša. Svi će reći kako sam svojeglav i arogantan zbog ovoga, ali imam viziju i ne uklapa se u nju. To je najjednostavniji odgovor kojeg mogu ponuditi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare