To je to što me zanima!

Livaja: Gol? Jedan od najdražih. Moram se nastaviti dokazivati svaki dan, brzo se sve zaboravi

Namjestilo se kući, na mom stadionu, stvarno sam ponosan i ovo mi daje još više snage. Ne trebamo strahovati za budućnost, rekao je strijelac prvog gola na Poljudu Marko Livaja
Vidi originalni članak

Ušli smo jako dobro u utakmicu, bili smo svjesni da prve dvije utakmice nismo bili na nivou napadačkom. Zaslužili smo pobjedu jer smo bili bolji u svakom segmentu igre, rekao je Marko Livaja.

Prvi put bio je starter u utakmici za bodove "vatrenih" i Zlatko Dalić itekako je s njim pogodio. Zabio je vodeći gol u 33. minuti, izašao uz ovacije u 58. Hrvatska je pobijedila Sloveniju 3-0.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prvijenac? Sigurno jedan od najdražih golova, namjestilo se kući, na mom stadionu. Stvarno sam ponosan i ovo mi daje još više snage da bolje radim i da se nastavim dokazivati svakog dana jer se ovo brzo zaboravi - rekao je Livaja za Novu TV.

Kako se osjećao u vrhu napada, što nije njegova prirodna pozicija?

- Izbornik je svjestan da dolazim po loptu, nije mi ukidao slobodu. Rekao mi je da pričam sa suigračima, da se dopunjavamo. Mislim da smo se dopunjavali i zadovoljan sam - rekao je Livaja.

Dojam nakon rujna? Sedam bodova iz tri utakmice.

- Odradili smo dobro, sedam bodova na dva teška gostovanja. Nije se bilo teško prilagoditi, većinu dečki znam iz mlade reprezentacije, ne trebamo strahovati za budućnost.

Kako gledati prema listopadu i utakmicama na Cipru i protiv Slovaka kući?

- Sigurno smo favoriti, nadam se da ćemo igrati dobro kao večeras i uzeti tih šest bodova - zaključio je Livaja.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • sala 08.09.2021.

    bilo je tu malo i guranja ali neka , neka se i nama nekada progleda kroz prste , ruku na srcei za opsajd

  • CKZG 08.09.2021.

    heroj poljuda prvih 15 minuta nije dotaknuo loptu, kasnije u 50 minuta mozda 4 puta i to su mu slovenci poklonili gol, cestitam

  • Brunci1984 08.09.2021.

    Samo kod dalica i mozes igrat a gol zahvali pasalicu i stativi

Komentiraj...
Vidi sve komentare