To je to što me zanima!

Livaja prvi put zabio za Vatrene. Sjećate li se zadnjeg igrača iz Hajduka? Bilo je to 2017. godine

Bila je to pobjeda na pogon hajdukovaca jer uz Livaju zabili su još Pašalić i Vlašić. Sjećate li se, međutim, tko je bio zadnji aktualni Hajdukov igrač koji je zabio prije Livaje?
Vidi originalni članak

Marko Livaja prvi je put bio starter za Hrvatsku u službenoj utakmici. Svoj je Poljud bacio u trans u 33. minuti zabivši prvi gol za reprezentaciju i opravdavši izbornikovo povjerenje. Poljud ga je u 58. minuti ispratio ovacijama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prvijenac? Sigurno jedan od najdražih golova, namjestilo se kući, na mom stadionu. Stvarno sam ponosan i ovo mi daje još više snage da bolje radim i da se nastavim dokazivati svakog dana jer se ovo brzo zaboravi - rekao je Livaja za Novu TV.

HEROJ POLJUDA Livaja: Gol? Jedan od najdražih. Moram se nastaviti dokazivati svaki dan, brzo se sve zaboravi KOMENTAR S Livajom, Pašalićem i Vlašićem u postavi Dalić napokon može zaigrati moderan nogomet

Kako se osjećao u vrhu napada, što nije njegova prirodna pozicija?

- Izbornik je svjestan da dolazim po loptu, nije mi ukidao slobodu. Rekao mi je da pričam sa suigračima, da se dopunjavamo. Mislim da smo se dopunjavali i zadovoljan sam.

Bila je to pobjeda na pogon hajdukovaca jer uz Livaju zabili su još Pašalić i Vlašić. Sjećate li se, međutim, tko je bio zadnji aktualni Hajdukov igrač koji je zabio za reprezentaciju prije Livaje?

Odgovor je - Fran Tudor. Bilo je prije više četiri godine, u svibnju 2017. na američkoj turneji na koju je tadašnji izbornik Ante Čačić poveo reprezentaciju satkanu od igrača u HNL-u. Tudor je zabio Meksiku u pobjedi 2-1 i usput asistirao. Danas je, pak, igrač poljskog Rakowa.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • finfinccc 08.09.2021.

    drugi članak poznatog hajdukovca-livaja očitao lekciju slovencima-sem datog gola sto je uradio za 60 minuta nije se vidio,koji pristrani tekstovi,pa svi smo gledali tekmu i nismo slijepi,pa ono bi dao svaki trečeligaski igrać,sramota sto vi novinari radite,pa od njega je bolja bila večina igraća hr,a vi se samo lijaje dočepali i dajete hvalospjeve,više je ivanušec pokazao za 10 min nego livaja za cjelu tekmu

  • perica05 08.09.2021.

    i sad ce kao rebic poslije argentine,gospu nazvat po njemu,vjerojatno se razmislja i o kapetanskoj traci a zapravo nazalost jedan igrac koji je limitiran.

  • ZombiGrill 08.09.2021.

    Lijepo pobjedimo, zabijemo 3 gola i opet vi o tovarima i purgerima... Pa ljudi repka je u pitanju a ne Hajduk ili Dinamo. Pustite naše klubove za HNL.

Komentiraj...
Vidi sve komentare