To je to što me zanima!

Livaja u opuštenom izdanju gledao novi poraz Hajduka

Pratio je utakmicu protiv Osijeka iz lože, dok su oko njega tribine zjapile prazne. Fotoreporteri uhvatili su ga u opuštenom odjevnom izdanju s čašicom pića u ruci
Vidi originalni članak

Prethodne tri sezone Marko Livaja vukao je Hajduk. S klubom je osvojio dva Kupa i dva druga mjesta, prije dvije godine za malo ostao kratak u borbi za naslov prvaka, ali vjerovao je on, kao i svi navijači Hajduka, da je ovo ta sezona, pogotovo nakon sjajne jeseni i dolazaka Ivana Perišića i Josipa Brekala.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, u mjesec dana sve se urušilo na Poljudu. Hajduk je izgubio od Lokomotive, Dinama i Rijeke za oproštaj od naslova prvaka, a dodatne šokove priuštio mu je Osijek koji ga je srušio na Poljudu i tako mu zadao peti poraz u nizu u svim natjecanjima, što Hajduk ne pamti otkako je Hrvatske.

Što se tiče učinka, ovo je sezona za zaborav i za Marka Livaju. Najbolji igrač Splićana imao je problema s ozljedama kao nikad ranije, propustio je pet utakmica, ali kada je i igrao nije bio na razini ranijih sezona. Zabio je deset golova, što je za njegove standarde vrlo malo. Vukao je momčad dugo na svojim leđima i očito je to ostavilo traga na njemu.

Nemoćno je s poljudskih tribina promatrao festival nemogućih promašaja i novi poraz svojih suigrača. Nije im mogao pomoći zbog ozljede koju je zadobio u derbiju s Dinamom u prvenstvu, zbog čega je propustio polufinale Kupa i Jadranski derbi.

Pratio je utakmicu protiv Osijeka iz lože, dok su oko njega tribine zjapile prazne. Fotoreporteri uhvatili su ga u opuštenom odjevnom izdanju s čašicom pića u ruci. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • a eeee 15.04.2024.

    Svaka mu čast za prošle dvi sezone ali ovu je podbacio totalno i sto je normalno ali nije normalno njegovo ponašanje i odnos prema klubu,navijačima i nerad jer se to mora kad tad obit o glavu . Ako će se uzbiljit samo malo i dovest se u formu u kakvoj je bio kad je dosa iz Grcke onda nam je itekako potreban , a ako će ovako nastaviti onda će nam biti uteg samo takav. Marko ti trebas bit primjer ciloj svlačionici i radit najviše i dok ne bude tako proc će još godina i godina do titule .

  • domba18 15.04.2024.

    Birtaški izgled

  • James Hetfield 15.04.2024.

    Neki su imali i njegovu sliku u spavaćoj sobi i onanirali na njega. Sad im se neće ni dignuti. Karma je kurvetina stara..

Komentiraj...
Vidi sve komentare