To je to što me zanima!

Livaja zabio dva gola za slavlje Hajduka protiv MOL Fehervara

Utakmica se igrala dvaput po 60 minuta, a Ivan Leko je za drugi dio utakmice promijenio svih 11 igrača. Sljedeću pripremnu utakmicu Hajduk igra protiv Celja u subotu
Vidi originalni članak

U drugoj utakmici u okviru priprema u Istri nogometaši Hajduka pobijedili su mađarski MOL Fehervar 3-2 u susretu koji se igrao 2x60 minuta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Novi trener 'bilih' Ivan Leko odlučio se na početni sastav: Sentić, Awaziem, Borevković, Melnjak, Mikanović, Sahiti, Grgić, Kalik, Krovinović, Mlakar, Livaja što bi trebala biti udarna momčad Hajduka za nastavak prvenstva.

U tom je sastavu Hajduk poveo u 7. minuti. Marko Livaja zabio je iz penala, a s druge je strane, na isti način, izjednačio Kodro tri minute kasnije. Međutim, 'bili' se ekspresno (13. minuta) vraćaju u vodstvo sjajnim udarcem Livaje s ruba šesnaesterca, a u 25. minuti je na semaforu stajalo 3-1 nakon što je Sahiti prebacio mađarskog golmana na asistenciju Mlakara. U 57. minuti, Kodro je iskoristio pomutnju u obrani Splićana i matirao Sentića.

U drugih 60 minuta Hajduk je krenuo u sljedećem sastavu: Lučić, Vušković, Simić, Prpić, Lovrencsics, Brajković, Fossati, Pukštas, Capan, Antunović, N.Kalinić, a i Mađari su također promijenili svih 11 igrača. Među onima koji su ušli bio je i bivši nogometaš Dinama Lirim Kastrati koji je zaradio žuti karton zbog prekršaja nad Prpićem, a rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao.

Sljedeću pripremnu utakmicu Hajduk igra protiv Celja u subotu, 14. siječnja s početkom od 14.30 sati.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 11.01.2023.

    Bravo bili tići. Konačno uspjesi u Evropi . Radomlje , Fehervaroš. 😭😭🙉🙉

  • The River 11.01.2023.

    Jb.. vas Ajdug i Letvaja,ne mogu vas smisliti

  • Palmanova 11.01.2023.

    Videoton je 8.u ligi.Debrecen je 7.

Komentiraj...
Vidi sve komentare