To je to što me zanima!

Livajina supruga Iris za 24sata: Hoće li ostati? A tko bi ga nakon ovog mogao nagovoriti da ide?

Presretna sam, zbog ovog smo se vratili. Hoće li ostati? A tko bi ga nakon ovoga mogao nagovoriti da ide, ha, ha, ha… Sretan je ovdje, a i ja s njim, rekla nam je Iris Livaja
Vidi originalni članak

Bakljada na zapadnoj tribini samo je nakratko odgodila kraj utakmice i slavlje je moglo krenuti. Nakon dugih devet godina suše Hajduk je napokon osvojio trofej! Navijači su pohitali na travnjak izgrliti i izljubiti svoje heroje, koji su svoje dresove ubrzo podijelili i zamijenili ih majicama s natpisom "Kup je naš!". Ipak, našla se pokoja pobjednička majica i za 'ljepše polovice'. Svoju je dobila i Iris Livaja.

POGLEDAJTE VIDEO: FEŠTA NA RIVI

 

Supruga najboljeg nogometaša Hajduka iz prve je ruke svjedočila velikom trijumfu Hajduka zbog kojeg će Split noćas 'gorjeti'.

- Presretna sam, zbog ovog smo se vratili, sad ćemo proslaviti pa onda na reprezentaciju. Nadam se da će imati par dana odmora, brzo će nova sezona. Hoće li ostati? A tko bi ga nakon ovoga mogao nagovoriti da ide, ha, ha, ha… Sretan je ovdje, a i ja s njim - rekla nam je Iris i samo potvrdila riječi napadača Hajduka, koji je dobio pitanje "postoji li ponuda koja ga može odvojiti od Hajduka".

- Mislim da ne može nijedna. Nikad nisam gledao novac, bitno mi je gdje se dobro osjećam. Kući sam i guštam svaki dan.

Podsjetimo, Marko Livaja (28) i njegova dugogodišnja partnerica, 14 godina starija bivša manekenka Iris Rajčić (42) su drugog dana svibnja u Splitu izrekli sudbonosno 'da' nakon osam godina veze. Iris je početkom prošle godine rodila sina Lorenza, a imaju i kćer Elizabetu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 82

  • ivana1104 02.06.2022.

    Iris je 👑 a vi zavidni crknite

  • new york city 27.05.2022.

    Marko Livaja uvjerljivo najbolji igrač u HNL-u.

  • ujo5 27.05.2022.

    Pustite ženu ma miru šta vam je ona kriva

Komentiraj...
Vidi sve komentare