To je to što me zanima!

Livajina supruga je incident u Rijeci prokomentirala pjesmom

Livajina supruga objavila je story na Instagramu s fotografijom supruga u dresu Hajduka koja se nalazi ispred fotografije Livaje u dresu 'vatrenih' i emotikon srca. Bez riječi, ali s jasnom porukom podrške
Vidi originalni članak

Stvari se polako smiruju nakon što se Marko Livaja (29) našao u središtu skandala na treningu hrvatske nogometne reprezentacije na Rujevici. Podršku su mu na društvenim mrežama pružili neki suigrači, HNS je stvari objasnio putem medija, a uz njega je na društvenim mrežama stala i supruga - Iris Rajčić Livaja (43).

KOMENTAR I one divljake s tribina i Livaju djeca su gledala i učila od njih. Zato Dalić i HNS ne smiju šutjeti

Objavila je story na Instagramu s fotografijom supruga u dresu Hajduka koja se nalazi ispred veće fotografije Livaje u dresu 'vatrenih' i emotikon srca. Bez riječi, ali s jasnom porukom podrške. U pozadini svira pjesma 'Hrvatska zastava' izvođača Ivana Mandića.

Podsjetimo, na snimci koju nam je poslao čitatelj čuje se kako pojedinci na tribinama vrijeđaju Marka Livaju prije bilo kakve odbijene lopte koja je završila među gledateljima i udarila dječaka. Lopta je potom iz odbijanca, u kojem Livaja nije utjecao ni na koji način, otišla prema tribini, sa koje je krenulo još žešće vrijeđanje.

POGLEDAJTE VIDEO: Incident na Rujevici na treningu 'vatrenih'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Livaja je tad krenuo prema prema divljacima koji su ga vrijeđali, ali su ubrzo stigli Vedran Ćorluka, Mateo Kovačić i Ivan Perišić kako bi odvukli Livaju i spriječili potencijalnu eskalaciju incidenta.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • heheklop 07.06.2023.

    došla iris branit svog orjunaša. sad će bit opa cupa cijelu noć pa nastane novi Livaja jednako gadan ko i otac

  • 06.06.2023.

    Hns je trebao odmah reagirati prema livaji nakon utakmice protiv šibenika gdje je livaja pokazao da nije za obitelj koju propagira hns da je to kažnjeno ovoga nebi bilo ovo sad je rezultat dvostrukih pravila i licemjerje sad se oni pozivaju na kampanju jedna obitelj

  • Nexe 06.06.2023.

    Pa nije čovjek kriv. Nemože svatko položiti vozački. Mislim, neki su malo sporiji u glavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare