To je to što me zanima!

Ademi: Hvatali su nas grčevi, ali ovo je momčad za velike stvari! A kad Oršić puca, to su rašlje...

'Velik uspjeh, nagradilo nas je za cijelu sezonu, igramo, borimo se i to je to. Četvrtfinale? Za dva dana je Gorica, to je ozbiljna utakmica koju moramo pobijediti', rekao je nakon pobjede protiv Spursa (3-0) Livaković
Vidi originalni članak

Baš čudo. Odigrali smo vrhunsku utakmicu, ovo mi je najbolji dan otkad sam u Dinamu, kao i svima. Presretni smo, hvala ti Bože! Nagradilo nas je, od prve minute smo ginuli na terenu kao što smo se i dogovorili, drugačije nismo mogli. Čudo, ne znam što reći, nekako je progovorio nakon utakmice Dominik Livaković.

KOMENTAR Taktičko savršenstvo 'modrih', Tottenham je na koljenima, a Oršić vrijedi 100 milijuna eura!

Golman Dinama bio je na visini zadatka cijelu utakmicu, a u posljednjih je nekoliko minuta imao vrhunskih obrana što je omogućilo 'modrima' da s 3-0 prođu dalje. 

- Ja sam uvijek tu za ekipu, samo želim pomoć kao i oni meni nekad - dodao je skromni Livi.

 POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovci navijaju s Boysima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sad slijedi fešta, a onda na koga u četvrtfinalu?

- Velik uspjeh, nagradilo nas je za cijelu sezonu, igramo, borimo se i to je to. Četvrtfinale? Za dva dana je Gorica, to je ozbiljna utakmica koju moramo pobijediti - jasan je golman 'modrih.

Kapetan Arijan Ademi davao je sve od sebe, u nekoliko je trenutaka ostao ležati u grčevima i bolovima, ali kao pravi gladijator se pridigao i nastavio s igrom.

- Dobro smo odigrali i zasluženo slavili. Stvarno smo vjerovali, tamo smo bili u nekom grču, a ovdje smo vidjeli da možemo napraviti velike stvari. Ono što sam non-stop spominjao, ova je momčad spremna za velike stvari, a što je to vidjet ćemo u nastavku - govori Ademi pa dodaje o heroju Mislavu Oršiću i momčadi:

POGLEDAJTE VIDEO VIDEO 'The Special Mislav'! Što je napravio Oršić, zabio je treći gol nakon vrhunske solo akcije

- Maestralni Oršić, kad čovjek puca, to su rašlje. Svaka čast svima, da se razumijemo. Hvatali su nas grčevi, dali smo sve od sebe i mislim da smo napravili veliku stvar. Nećemo tu stati, možemo još više - jasan je Arijan.

A kakav je mentalni sklop u svlačionici pokazao je i Ademi koji je također prokomentirao koga bi željeli u četvrtfinalu.

- Tko god da dođe, došla nam je prva, druga ekipa po jačini u Europi. Mislim da možemo ići daleko, ali tu i je zafrknuti HNL. Već nas u nedjelju čeka Gorica, a to moramo pokazati da smo bolji i osvojiti naslov - završio je Dinamov kapetan.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • PredragKišurek 18.03.2021.

    E nemože Gorica je bolja.

  • 18.03.2021.

    Ovaj Dinamo sa ovakvim pristupom i naravno bez ozljeda,zdrav!!!HNL moze da pregazi!!!!

  • 18.03.2021.

    Dugo nisam vidio da je tako jedan igrač uništio neku momčad. Mislim, svaka čast i ostatku ekipe, ali ono što je Oršić napravio je čudo. Onako zadnji gol izvući može samo čovjek pod teškim adrenalinom. Gol u rašlje mu je već postao trademark. Dobro da ga nisu prodali, ništa od ovog ne bi bilo moguće. Vidi se da je i Livi davno prerastao Dinamo. 95% golmana bi ostalo na svom mjestu kod zadnjeg pokušaja Kanea, ali kao da mu je proradio instinkt da će lopta doći to protivničkog igrača te je brzo potrčao i skinuo 100%-tnu šansu. Svaka čast i Ademiju, čovjek se nevjerojatno vratio poslije one afere i volio bih da još dugo ostane u Dinamu jer njegov odlazak nema smisla. Sve u svemu, BRAVO!

Komentiraj...
Vidi sve komentare