To je to što me zanima!

Livaković u Serie A? Fiorentina nudi Dinamu šest milijuna eura

Livaković vrijedi 12 milijuna eura, no već sljedećeg ljeta može otići kao slobodan igrač. Fabrizio Romano naglašava da su 'modri' u pregovorima i s drugim klubovima
Vidi originalni članak

Villarreal, Fenerbahče, pa čak i Real Madrid. Mnogi klubovi vežu se ovog ljeta uz ime Dominika Livakovića (28), a najnovija ponuda Dinamu stiže iz Serie A.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fiorentina nudi šest milijuna eura plus bonuse za 'jedinicu' Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije, tvrdi Fabrizio Romano, koji naglašava da su 'modri' u pregovorima i s drugim klubovima oko prodaje svog golmana.

Livaković, prema Transfermarktu, vrijedi 12 milijuna eura, no aktualni ugovor mu ističe sljedećeg ljeta, kada može otići kao slobodan igrač.

NESRETNI VASILJ Igrač Dinama odbio posudbu u Istru pa pokidao ligamente SLAVLJENIČKA INVAZIJA HNS je kaznio Hajduk za ulazak navijača u teren, a nije Dinamo i Osijek! Razlog je jedan detalj

Rođeni Zadranin u Dinamo je stigao 2015. iz Zagreba te proveo ukupno 283 utakmice između stativa 'modrih', a u međuvremenu je postao prvi izbor hrvatskog izbornika Zlatka Dalića na golmanskoj poziciji.

Livaković je s Dinamom stigao do šest naslova prvaka Hrvatske, dok je s 'vatrenima' osvojio broncu na Svjetskom prvenstvu u Katru i srebro na završnom turniru Lige nacija.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • vanek 29.06.2023.

    Koje ponižavanje igrača koji nisu iz Lige 5ice. Onog lika iz Empolia,bez ijedne utakmice za raprezentaciju, kupuje Tottenham za 18 mil.eura,a ovi za najboljeg golmana SP-a nude 6,sramotno

  • mlado staro život cili . 28.06.2023.

    Kikser 🤣

  • Ivan Horvat Budimir 28.06.2023.

    😂😂😂 gdje je on vec dosad prodan na papiru . Ova ergela misli da ce se taj “ znalac “ negdje prodati ako ga oni negdje guraju . Taj jedino moze braniti u Slinamu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare