To je to što me zanima!

Pogledajte snimku otvorenog treninga uoči FNC-a u Zagrebu

Regionalne MMA zvijezde, koje su se trebale boriti ovaj petak na Zrću, publici će se odlukom Stožera civilne zaštite predstaviti u Zagrebu, a dva dana uoči priredbe održale su otvoreni trening
Vidi originalni članak

Priredba "Fighting Island" koja je trebala biti održana ovaj petak na otoku ispred kluba Noa na Zrću na Pagu prebačena je u Zagreb odlukom Stožera civilne zaštite. No Balkan će dobiti svoga "najopakijeg borca". 

POGLEDAJTE VIDEO: Igor Pokrajac analizira meč Bakočević - Trušček

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Treći event organizacije "Fight Nation Championship" na rasporedu je tako u dvorani American Top Teama, gdje su dva dana uoči spektakularne borbe Ivica Trušček i Vaso Bakočević, ali i ostatak društva s programa, održali otvoreni trening.

POGLEDAJTE VIDEO: Balkan čeka svog najopakijeg borca

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U kakvoj su formi momci s glavne borbe večeri, ali i Ivan Erslan, Francisco Croata Barrio, Adriana Vuković, Miloš Janičić i ostali, pogledajte u snimci na YouTube kanalu 24sata. Ulaznice za FNC3 i dalje su dostupne putem sustava Eventim.

- Može na parkingu, može i u garaži, znam da bi i Ivica pristao. Potući ćemo se. Nema kod mene spremanja, tučnjava je tučnjava za mene. Tukao sam se od diskoteka pa do ovakvih eventova. Volio bih dobiti titulu BMF-a Balkana, ali ne mislim o tome ni o novcu. Ovdje sam da se osvetim za poraz prije sedam godina. Iskompleksiran sam lik i to ću napraviti - rekao je Vaso nakon kratkog treninga.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • domagoj981 29.07.2020.

    Ovaj Vaso je propalitet zesci

  • unrec 29.07.2020.

    Samo naprijed,svaka cast.Sretno svima.

  • 29.07.2020.

    skvoravci

Komentiraj...
Vidi sve komentare