Sport

Komentari 3

Pogledajte snimku otvorenog treninga uoči FNC-a u Zagrebu

Pogledajte snimku otvorenog treninga uoči FNC-a u Zagrebu

Regionalne MMA zvijezde, koje su se trebale boriti ovaj petak na Zrću, publici će se odlukom Stožera civilne zaštite predstaviti u Zagrebu, a dva dana uoči priredbe održale su otvoreni trening

Priredba "Fighting Island" koja je trebala biti održana ovaj petak na otoku ispred kluba Noa na Zrću na Pagu prebačena je u Zagreb odlukom Stožera civilne zaštite. No Balkan će dobiti svoga "najopakijeg borca". 

POGLEDAJTE VIDEO: Igor Pokrajac analizira meč Bakočević - Trušček

Treći event organizacije "Fight Nation Championship" na rasporedu je tako u dvorani American Top Teama, gdje su dva dana uoči spektakularne borbe Ivica Trušček i Vaso Bakočević, ali i ostatak društva s programa, održali otvoreni trening.

POGLEDAJTE VIDEO: Balkan čeka svog najopakijeg borca

U kakvoj su formi momci s glavne borbe večeri, ali i Ivan Erslan, Francisco Croata Barrio, Adriana Vuković, Miloš Janičić i ostali, pogledajte u snimci na YouTube kanalu 24sata. Ulaznice za FNC3 i dalje su dostupne putem sustava Eventim.

- Može na parkingu, može i u garaži, znam da bi i Ivica pristao. Potući ćemo se. Nema kod mene spremanja, tučnjava je tučnjava za mene. Tukao sam se od diskoteka pa do ovakvih eventova. Volio bih dobiti titulu BMF-a Balkana, ali ne mislim o tome ni o novcu. Ovdje sam da se osvetim za poraz prije sedam godina. Iskompleksiran sam lik i to ću napraviti - rekao je Vaso nakon kratkog treninga.

Najčitaniji članci