To je to što me zanima!

Liverpool bez ispaljenog metka, Napoli zasluženo pobijedio...

Kada se već činilo da će utakmica završiti bez pobjednika, Insigne je iskoristio sjajno dodavanje Callejona za pobjedu talijanskog sastava. Marko Rog i Dejan Lovren nisu ulazili u igru...
Vidi originalni članak

U derbiju skupine C Napoli je pobijedio Liverpool sa 1-0, a pogodak odluke zabio je Lorenzo Insigne u sudačkoj nadoknadi. Domaćin je bio bolji, imao je daleko više od igre i nekoliko lijepih prilika i posve zasluženo je stigao do bodova.

Prvu prigodu na utakmici imali su domaćini u 10. minuti, no Lorenzo Insigne je pucao pored gola. U 33. minuti zaprijetio je i Milik, ali je Alisson Becker bio spreman. Poljski napadač je pucao i u 49. minuti, no Alisson je ponovo odlično reagirao. Prvu ozbiljnu priliku Liverpool je imao u 67. minuti kada je Salah pucao s ruba kaznenog prostora, ali pored gola. Veliku priliku Napoli je imao u 75. minuti kada je Jose Callejón već svladao Alissona, ali je loptu ispred gola počistio Joe Gomez. Najbolju priliku na utakmici domaćin je imao u 82. minuti kada je Mertens sa sedam-osam metara pogodio vratnicu gostujućeg gola. Kada se već činilo da će utakmica završiti bez pobjednika, Insigne je iskoristio sjajno dodavanje Callejóna za pobjedu talijanskog sastava.

Marko Rog nije nastupio za Napoli, baš kao niti Dejan Lovren za Liverpool. 

U ranije odigranom susretu PSG je na Parku prinčeva pobijedio Crvenu zvezdu sa 6-1 nanijevši beogradskom sastavu najteži europski poraz u povijesti kluba.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • citalacvjerni 04.10.2018.

    Salah ni prisle sezone nije odmah zabijao stalno. Sto se tice napolika zasluzeno su pobijedili Insigne je strasan igrač

  • Žuja_1 04.10.2018.

    Neka, barem će se morati iskupiti protiv zvezde...money money na over golova

  • kontramrakukontrasili 04.10.2018.

    Užas ,nislio sam da gledam Norwich a ne Liverpool

Komentiraj...
Vidi sve komentare