To je to što me zanima!

Arsenal u 15 minuta postigao tri gola, Liverpool slavio kod Ville

Liverpool je potvrdio pobjedu golom mladog španjolskog nogometaša Stefana Bajčetića u 81. minuti, kome je to prvi seniorski gol. Arsenal je gubio pa s 3-1 preokrenuo West Ham
Vidi originalni članak

Nogometaši Liverpoola pobijedili su Aston Villu 3-1 u utakmici 17. kola Premier lige, dok je popularni Boxing Day zatvorio Arsenal pobjedom nad West Hamom 3-1.

VRAĆA SE KLUPSKI NOGOMET Legendarni je Boxing Day na rasporedu: Vraća se klupski nogomet, a evo tko sve igra BOXING DAY Perišić devet dana nakon SP-a igrao cijelu utakmicu, Spursi izvukli bod, Kane novi rekorder

Liverpool je poveo već u petoj minuti, a pogodio je Mohamed Salah. Nakon odličnog dodavanja Trenta Alexander-Arnolda do lopte u šesnaesterac dolazi Andrew Robertson, koji potom asistira Salahu. Robertson je upisao svoju 54. asistenciju u Premier ligi i sada ima najviše asistencija od svih braniča u povijesti lige.

Pogodak Joela Matipa poništen je u 20. minuti zbog ofsajda, a Liverpool je 17 minuta kasnije postigao drugi pogodak. Salah je dodao loptu Virgilu van Dijku u šesnaesterac, a Nizozemac je potom povisio na 2-0.

Momčad iz Birminghama mogla je smanjiti rezultat u 46. minuti, ali je pogodak Ollieja Watkinsa poništen zbog nedozvoljene pozicije. Watkins je ipak bio strijelac u 59. minuti, kada je glavom zakucao ubačaj Douglasa Lewisa.

Do kraja susreta Liverpool je potvrdio pobjedu golom mladog španjolskog nogometaša Stefana Bajčetića u 81. minuti, kome je to prvi seniorski gol. 

Liverpool je na šestom mjestu Premier lige sa 25 bodova, dok je Aston Villa 12. sa sedam bodova manje.

Arsenal je kao lider došao do 40. boda preokretom u londonskom derbiju protiv West Hama. Čekićari su poveli golom Benrahme u 27. minuti iz penala, no u drugom dijelu je uslijedio preokret. Topnici su došli do pobjede golovima Saka (53), Gabriela Martinellija (58) i Nketiaha (69), a kod prvog i trećeg gola je asistirao Martin Odergaard. 

POGLEDAJTE VIDEO: BUKVIĆ NOKAUTIRAO KOSIĆA

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MatijaKezele 27.12.2022.

    Stefan Bajčetić, da baš pravi Španjolac, onaj čistokrvni. Ko i Bojan Krkić

  • MatijaKezele 27.12.2022.

    Daj Bože da osvoje naslov! Svatko tko voli nogomet navija za Arsenal ovu sezonu

  • Space Burek 26.12.2022.

    Liverpool je danas imao sreće jer je Alisson poskidao čuda. Obrana Liverpoola je i dalje jako loša a ni Nunez nije puno bolji... promašio je 2-3 zicera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare