To je to što me zanima!

Liverpool je gorio! Navijači su 'osvojili' čak i policijski kombi

VIDEO Liverpool je dočekao Romu u prvom polufinalu Lige prvaka nakon 10 godina. Grad je gorio... Satima prije utakmice rijeke navijača u crvenim dresovima slijevale su se prema kultnom Anfieldu
Vidi originalni članak

Liverpool živi nogomet.

Zagrijavanje za utakmicu desetljeća počelo je u jutarnjim satima, prvo poluvrijeme odigrano je u pubovima, u toj utakmici nije bilo pobjednika osim vlasnika koji su na tačkama dovozili bačve piva, a nekoliko promila kasnije, svi su izašli na ulice.

Neki navijači prisjetili su se Chelseaja i 2008. godine, posljednjeg puta kad je Liverpool bio u polufinalu Lige prvaka i tada je ispao. No to su bili oni pesimistični.

VIDEO Igračina, ali i ljudina: Zabio je dva, ali niti jedan nije slavio...

Gotovo nitko nije ni pomišljao da Roma ima šanse u grotlu Anfielda.

Nema, ne protiv ovakvog Liverpoola, koji je dosad zabio 33 gola, najviše od svih engleskih klubova u povijesti jedne sezone Lige prvaka...

Naravno, ulaznice je bilo nemoguće dobiti, zapravo, jednostavnije bi bilo dobiti upalu pluća ispred Anfielda nego kartu za spektakl.

Grad je gorio, ni kiša nije mogla ugasiti stotine baklji i dimnih bombi što je stvorilo crvenu zavjesu sat prije utakmice. U toj nabrijanoj atmosferi veseli navijači čak su zauzeli policijske kombije.

Procijenili su 'plavci' da je bolje pustiti ih da se ispušu.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Ovo je bio djelić atmosfere s ulica uoči utakmice...

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Firefox_1 25.04.2018.

    Liverpool ima ogromnu prednost i za klasu je brži i dinamičniji, no nije tu još sve gotovo. Englezi imaju ubitačan ritam, dinamiku, pressing ali nemaju manevar i mirnoću. Fali im igrač koji može stati na loptu, koji može mjenjati ritam. Ukoliko Roma zabije rani gol, može tu još svega biti.

  • čoviksjuga 25.04.2018.

    YNWA !!

  • 24.04.2018.

    Gorit ce i rim kao u vrijeme nerona ako roma okreni 5-2 i prode.

Komentiraj...
Vidi sve komentare