To je to što me zanima!

Potvrdili testovi: Karius imao potres mozga u finalu LP!

Loris Karius, tragičar finala Lige prvaka, prije nekoliko dana otputovao je u Boston kako bi obavio snimanje glave zbog sumnje da je doživio potres mozda kada ga je Ramos udario laktom u glavu
Vidi originalni članak

Golman Liverpoola Loris Karius prije par dana je otputovao u Boston kako bi obavio snimanje glave zbog nezgodnog udarca Sergija Ramosa u finalu Lige prvaka u Kijevu između Real Madrida i Liverpoola (3-1), a čak 26 od 30 testova je pokazalo kako je golman "redsa" usitinu doživio potres mozga.

Ramos je, naime, u 49. minuti utakmice nakon kornera laktom udario Kariusa u glavu, a dvije minute nakon tog udarca Karius je napravio katastrofalnu pogrešku koju je iskoristio Benzema i doveo Madriđane u vodstvo. 

Nedugo nakon toga Karius je napravio novu ogrmnu pogrešku kada je Bale s velike udaljenosti raspalio loptu po golu. Iako je izgledalo kako će golman "redsa" lagano obraniti taj udarac, njemu je lopta prošla "kroz oči" te ušla u gol.

Odmah nakon utakmice pojavile su se snimke tog Ramosova udarca, a sada je Liverpoolov liječnički tim poslao Kariusa u Ameriku kako bi on obavio snimke glave. 

Tu snimku glave obavio je specijalist Ross Zafonate u općoj bolnici u Massachusettsu 31. svibnja. On je inače glavni liječnik koji pregledava NFL igrače, a iz Liverpoola nisu željeli ništa komentirati. 

Karius je nakon pregleda i dalje ostao u SAD-u na odmoru, a u Liverpool će se vratiti u srpnju kada "Redsima" počinju pripreme za sljedeću sezonu.

 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • plutarh 14.06.2018.

    nekak mi se čini da bi za ovu utakmicu Ramos svakako trebao biti proglašen za - igrača utakmice

  • plutarh 14.06.2018.

    jel to bilo baš tako - nemremo znati ....ali ima smisla , jer nelogično je da vrhunski goman primi onakve golove koje ne bi primio ni golman nk. Svjetlovoda ...kad mu zgase svjetlo

  • luka697 05.06.2018.

    Pa ako je imao potres mozga sta nije trazio zamjenu

Komentiraj...
Vidi sve komentare