To je to što me zanima!

Liverpool na koljenima! Klopp i društvo doživjeli težak poraz

Bila je to idealna prilika za Jurgena Kloppa i Liverpool. Nakon serije loših rezultata mogli su uhvatiti formu protiv jedne od najlošijih momčadi u Premier ligi, ali dočekao ih je hladan tuš na gostovanju
Vidi originalni članak

Očajno i jadno. Pretpostavljamo da se tako osjećaju nogometaši Liverpoola nakon teškog poraza 3-0 u gostovanju protiv Wolverhamptona u 22. kolu Premier lige.

Još je na početku sezone bilo jasno da je Liverpool ove sezone u neprepoznatljivoj formi. Nije to ista momčad koja je prošle sezone bila u finalu Lige prvaka i vodila mitsku bitku za prvaka Premier lige s Manchester Cityjem.

VELIKO IZNENAĐENJE Šok za Arsenal! Everton s novim trenerom pobijedio 'topnike'

Agonija za 'redse' počela je već u 5. minuti utakmice. Joel Matip nesretno je zabio autogol za vodstvo suparnika. Video autogola pogledajte OVDJE.

Craig Dawson povisio je na 2-0 već u 12. minuti i već je tad, iako je utakmica praktički tek počela, Liverpool izgledao poraženo. A do kraja su utakmice na Wolverhampton poslali cijeli napadački arsenal. Bezuspješno.

NIJE MU JASNO Klopp: Kako Chelsea troši tako puno? Ne pričam bez odvjetnika

Od 22 udarca prema golu Wolverhamptona, samo ih je četiri išlo u okvir gola. Domaćini su, s druge strane, imali 12 udaraca.

Liverpool je tek 10. u Premier ligi i ne znaju za pobjedu u posljednja četiri kola. Wolverhamptonu je ova pobjeda zlata vrijedna, jer su s tri boda 'pobjegli' iz zone ispadanja i sada su 15. u Premier ligi.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • David1Prometheus 05.02.2023.

    Slazem se tu treba promijenit 10 igraca, salah mora van otkad je on trazio tamo 30 milja placu svu harmoniju u momcadi je ubio, dyjk i alisson su smjesni postali kolko sw ocito netrude, Alex arnold je postao sinonim i najveci krivac za pad jer bar 15 golova primljenih su njegovi, hendeeson i miller prestari plus nis nemogu donijet prema naprijed kreativno isto kai fabinho, jota, salah firminho su tolko losi da to nije ni razina burnleya mijenjao bih ih za bilo koje igraca burnleya jer se ovi bar trude..pisao sam da je klopp izgubio svlacionicu i da je procitan takticki iscijedio je momcad dokraja i sve mora promijenit nije uopce do ozljeda i da su svi zdravi vidi se da su svi posvadani jedan s drugim i nema pomoci tu, klopp mora dat ostavku i dat nekom vrh treneru novom vremena da se rijesi tih parazita i kupi 10 igraca.

  • neo.7 05.02.2023.

    kao navijac man utda...liverpol nam je najveci neprijatelj ali mi ih zao gledati kako pate.....nije mi vise to to..eto man utd proigro kad se rijesio umisljeniih i skupih zvjezda kojima samo lova u glavi fucaks nogmet....otisli kiki pogba.....2 najveca prevaranta za mene.....LIVERPOOLU potreban totalni remont .....obrana sredina napad....nunez promasaj ko i karol kad je dosao...tako bude i on zavrsio...henderson i miller zahvaliti im se i denja matip uzas ...gakpo treba prilagodba .....salah je neprepoznatljiv...sad se vidi koliko dijku fali lovren ocito se klop tuce u glavu....

  • KARL_3 04.02.2023.

    Opravdavaju nadimak luzerpul..

Komentiraj...
Vidi sve komentare