To je to što me zanima!

Liverpool nakon više od mjesec dana pobijedio u Premier ligi

'Redsi' su bili bez pobjede u Premier ligi od 5. ožujka, kada su deklasirali ekipu Manchester Uniteda sa 7-0. Činilo se tada da je Liverpool u uzletu, ali ušli su u novu krizu. Dojam će popraviti nova uvjerljiva pobjeda
Vidi originalni članak

Nakon više od mjesec dana nogometaši Liverpoola su proslavili pobjedu u engleskoj Premier ligi, pobijedili su kod Leedsa 6-1 u zadnjem susretu 31. kola.

Znatno bolju igru u prvom poluvremenu Liverpool je naplatio s dva gola. Prvo je Nizozemac Cody Gakpo, iz blizine, u 35. minuti pogodio za 1-0, dok je samo četiri minute kasnije Mohamed Salah povećao na 2-0.

CITY RAZBIO LEICESTER VIDEO Haaland na korak od vječnosti: Još tri i bit će najbolji strijelac u povijesti Premier lige POGLEDAJTE SAŽETKE VIDEO Perišić je opet asistirao, Brighton srušio Kovin Chelsea

Na startu drugog dijela, uslijed velike pogreške Konatea, Leeds je smanjio na 1-2 nakon pogotka Sinisterra. No, bila je to kratka nada za domaćina jer je uslijedila još furioznija igra Liverpoola koja je do kraja donijela nova četiri pogotka u domaćoj mreži.

Dva puta je strijelac bio Diogo Jota, još je jedan gol postigao Salah, a sve je zaokružio Darwin Nunez golom u 90. minuti. Prije ovog slavlja posljednja Liverpoolova pobjeda u Premier ligi je bila ona od 7-0 protiv Manchester Uniteda.

Liverpool je ostao na osmom mjestu, a nemirni kraj sezone slijedi za Leeds koji se nalazi blizu opasne zone ispadanja, na 16. mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • čovik-s-juga 18.04.2023.

    Šteta što Arnold nije puno prije ulazio u sredinu u fazi napada. Čovjek je daleko najkreativniji Liverpoolov igrač. Svaka lopta "sa očima".

  • nkdz-vk 18.04.2023.

    Napokon, YNWA

  • lollol23 18.04.2023.

    Rezultat podseca na moju zavidnu zemlju Srbiju kad nas je argentina i patuljak izrešetala na proste faktore

Komentiraj...
Vidi sve komentare