To je to što me zanima!

Liverpool posustaje, samo bod na Anfieldu protiv Aston Ville

Pred 45.000 gledatelja na Anfieldu 'redsi' su odigrali 2-2 protiv Aston Ville i tako se još malo udaljili od lova na naslov prvaka. Vodeći Arsenal sada bježi osam bodova
Vidi originalni članak

U 22. kolu engleskog prvenstva Liverpool je na svom Anfieldu odigrao 2-2 protiv Aston Ville i time se još malo odmaknuo od vodećeg Arsenala koji mu sada bježi osam bodova. 

Pred 45.000 gledatelja goste je u vodstvo doveo Weimann u 25. minuti, a 11 minuta kasnije vodstvo Aston Ville povećao je Benteke nakon loše procjene leta lopte Mignoleta. Za oba gola asistirao je Agbonlahor. 

U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena Sturridge je zabio za smanjenje vodstva gostiju nakon sjajne asistencije Hendersona koji je s ruba šesnaesterca sjajno petom uposlio Sturridgea koji je pak pokazao da mu odsutnost s terena zbog ozljede nije poremetila efikasnost. 

U 53. minuti Gerrard je poslao odličnu dubinsku loptu za Suareza koji je nakon laganog dodira s gostujućim golmanom pao, a sudac Moss pokazao je na bijelu točku s koje je precizan kapetan 'redsa'. 

Iako se činilo kako Liverpool ima dovoljno vremena da okrene utakmicu u potpunosti i osvoji nova tri boda, gosti su ipak zadržali remi i tako još malo ugasili snove navijača Liverpoola o naslovu prvaka. Ovako im je ugroženo i četvrto mjesto na koje u ponedjeljak može doći Everton ukoliko u gostima svlada WBA. 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • Ja sam Ljubav,nisam Ljubo. 19.01.2014.

    ovo je i bio za ocekivat..ja kad sam napisao da ce ovako bit dobivo sam minuse od liverpool fanova..ovo je realnost..liverpool nema sta trazit protiv ovakvog citiya..arsenala i chelsea

  • SWEET CHILD 19.01.2014.

    Bilo je za očekivati da će se suarez nakon onog povratka na terene i dva gola po utakmici jedan dan zasititi! To je prirodno i čim on posustaje kao motor ekipe posustaju i Redsi!

  • lennox 19.01.2014.

    Samo da ulove ligu prvaka iduće godine. To im treba bit cilj

Komentiraj...
Vidi sve komentare