Obavijesti

Sport

Komentari 74

Liverpool posustaje, samo bod na Anfieldu protiv Aston Ville

Liverpool posustaje, samo bod na Anfieldu protiv Aston Ville
8

Pred 45.000 gledatelja na Anfieldu 'redsi' su odigrali 2-2 protiv Aston Ville i tako se još malo udaljili od lova na naslov prvaka. Vodeći Arsenal sada bježi osam bodova

VIDEO

U 22. kolu engleskog prvenstva Liverpool je na svom Anfieldu odigrao 2-2 protiv Aston Ville i time se još malo odmaknuo od vodećeg Arsenala koji mu sada bježi osam bodova. 

Pred 45.000 gledatelja goste je u vodstvo doveo Weimann u 25. minuti, a 11 minuta kasnije vodstvo Aston Ville povećao je Benteke nakon loše procjene leta lopte Mignoleta. Za oba gola asistirao je Agbonlahor. 

U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena Sturridge je zabio za smanjenje vodstva gostiju nakon sjajne asistencije Hendersona koji je s ruba šesnaesterca sjajno petom uposlio Sturridgea koji je pak pokazao da mu odsutnost s terena zbog ozljede nije poremetila efikasnost. 

U 53. minuti Gerrard je poslao odličnu dubinsku loptu za Suareza koji je nakon laganog dodira s gostujućim golmanom pao, a sudac Moss pokazao je na bijelu točku s koje je precizan kapetan 'redsa'. 

Iako se činilo kako Liverpool ima dovoljno vremena da okrene utakmicu u potpunosti i osvoji nova tri boda, gosti su ipak zadržali remi i tako još malo ugasili snove navijača Liverpoola o naslovu prvaka. Ovako im je ugroženo i četvrto mjesto na koje u ponedjeljak može doći Everton ukoliko u gostima svlada WBA. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom