To je to što me zanima!

Liverpool razbio Tottenham u gostima, Balotelli je debitirao

Liverpool je bio uvjerljiv u 3. kolu Premiershipa na gostovanju kod Tottenhama (3-0). Naš Dejan Lovren je igrao 90 minuta, a Mario Balotelli je debitirao za Liverpool...
Vidi originalni članak

Derbi 3. kola Premiershipa odigrali su Tottenham i Liverpool na White Hart Lineu. Liverpool je slavio 3-0 golovima Sterlinga, Gerrarda i Morena. Dejan Lovren odigrao je cijelu utakmicu za Redse, bio je vrlo dobar. Dobro je odigrao i Mario Balotelli, koji je debitirao za svoj klub. Liverpool ga je doveo kao zamjenu za Luisa Suareza.

Počelo je kao iz snova za goste. Sterling je zabio za 1-0 već u 8. minuti utakmice. Tottenham se pokušao vratiti, ali obrana Liverpoola i sjajni Mignolet danas su bili na visokoj razini. U drugom dijelu Steven Gerrard je već nakon četiri minute iz penala povećao vodstvo Liverpoola. 

Bio je to Gerrardov 29. gol iz penala u Premiershipu, samo dvojica igrača zabila su više od kapetana Liverpoola s bijele točke, Alan Shearer (56) i Frank Lampard (43).

Alberto Moreno pola sata prije kraja utakmice zabio je za 3-0. Bila je to sjajna predstava Liverpoola na White Hart Lineu i sigurna pobjeda. Čini se kako 3-1 poraz u Manchesteru u prošlom kolu nije ostavio traga na igračima Brendana Rodgersa.

Nikica Jelavić zabio za Hull City

Aston Villa bila je bolja na svom terenu protiv Hull Cityja 2-1. Nikica Jelavić zabio je gol za Hull u 74. minuti utakmice. 

Premiership, 3. kolo:

  • Tottenham - Liverpool 0-3 (Sterling 8, Gerrard 49' (p), Moreno 60)
  • Aston Villa - Hull  City 2-1 (Agbonlahor 14, Weimann 36 / Jelavić 74)
Idi na 24sata

Komentari 109

  • ZoranČabrilo 01.09.2014.

    Brandan Roggers, revolucija engleskog nogometa i trenera ,vjerovatno buduci izbornik Engleske reprezentacije

  • lolito 01.09.2014.

    tottenham apsolviran nisam ni sumnjao i protiv citya su igrali dobro ali eteo taj kiks u 1pol. je zapecatio sve dobro...sad je to jako dobro i ide na dosta dobro... sljedecih sest utakmica relativno lakse...uvjetno...znaci napad na svih 18bodova..

  • micek 23 31.08.2014.

    Bit će nešto od Lirevpoola ove sezone

Komentiraj...
Vidi sve komentare