To je to što me zanima!

Liverpool s Bayernom krenuo u rat za Ivicu Olića

Nakon što su u Bayernu potvrdili interes za Ivicu Olića, zanimanje za hrvatskog napadača javno je pokazao vodeći klub Premiershipa, Liverpool
Vidi originalni članak

I engleski su mediji prenijeli vijest kako je Ivica Olić vrlo blizu prelaska u Bayern, nakon čega je s ponudom istupio još jedan iznimno zainteresirani klub, Liverpool. Trener Rafa Benitez jako cijeni Olića te je uputio vodstvo kluba da se najozbiljnije posveti njegovu dovođenju. Tako je Liverpool spreman za Olića izdvojiti šest milijuna eura, što će vjerojatno uznemiriti Bayern. Olić još nije prihvatio ponudu iz Münchena, a o tome će razmišljati između Božića i Nove godine. No 18. prosinca u Bayernu ga očekuju na liječničkom pregledu pa još treba vidjeti što će odlučiti napadač hrvatske reprezentacije. U prošlosti je nekoliko puta ponovio da želi igrati za jaki klub u Premiershipu, a Liverpool ima sve reference. Osim toga, prvi su u ligi. Za Olića je zainteresirana i Valencia, a pomalo kopni interes Juventusa, koji ne može parirati Bayernu i Liverpoolu prema Olićevoj plaći.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Liverpool_boy 10.12.2008.

    Mattey22.sve si dobro rekao samo ja sumnjam u njegovu minutažu

  • tejmatebra 10.12.2008.

    vidi se da je jos pravi kad sa ga 29 godina oce ovakvi klubovi ... Stvarno bi volio da ode u neki od Liverpoola il Bayerna jer ce tako bit jos bolji i taman ce se iživit do svoje 31,32 i moze miran u penziju :) Ola,svaka ti čast !

  • miki4321 10.12.2008.

    Bravo Oliću.

Komentiraj...
Vidi sve komentare