To je to što me zanima!

Liverpool Tottenhamu 'uvalio' petardu, maestralni L. Suarez!

Liverpool je do svoje rekordne pobjede na White Hart Laneu došao na pogon fenomenalnog Urugvajca Luisa Suareza koji je upisao dva gola i dvije asistencije...
Vidi originalni članak

Liverpool je na White Hart Laneu slavio s uvjerljivih 5-0 protiv Tottenhama i tako se vratio na drugo mjesto ljestvice engleskog prvenstva koje dijeli s Chelseaem, no od momčadi koju vodi Jose Mourinho ima bolju gol razliku. 

Golove za 'redse' zabili su Luis Suarez u 18. na asistenciju Hendersona koji je i sam bio strijelac drugog gola u 40. minuti. Za 3-0 je pogodio Flanagan u 75. minuti na asistenciju fenomenalnog Suareza koji je u 84. na asistenciju Alberta odlično zabio svoj 17. gol ove sezone za 4-0 i veliko slavlje navijača Liverpoola. 

Međutim, ni to nije bilo dosta već je Suarez još jednom odličnom asistencijom u 89. minuti uposlio Sterlinga koji je zabio za konačnih 5-0 što je rekordna pobjeda 'redsa' na White Hart Lane. Izraz lica trenera domaćina Andre Villas Boasa nakon golova koje su im trpali gosti, rekao je sve i teško je vjerovat kako će portugalski 'mali Mourinho' još dugo ostati na klupi Tottenhama. 

Domaćini su od 63. minute igrali s igračem manje zbog izravnog crvenog kartona kojeg je zaradio brazilski reprezentativac Paulinho

Zahvaljujući kiksu Arsenala protiv Manchester Cityja, Liverpool sada za 'topnicima' zaostaje samo dva boda, a u sljedećem kolu kod kuće dočekuje Cardiff. 

Idi na 24sata

Komentari 90

  • kamujikobajaši 16.12.2013.

    mali murinjo pa taj je lošiji od krune jurčića

  • Chris_McCandless 16.12.2013.

    Kako sam ponosan što sam navijač Liverpoola !

  • hattrick 15.12.2013.

    Nikad bolji premiership!

Komentiraj...
Vidi sve komentare