To je to što me zanima!

Liverpool u polufinalu, Lovren je zbog ozljede napustio teren

Poslije Sheffield Uniteda i Chelseaja, u polufinale Liga kupa ušli su Liverpool, koji se lako obračunao s Bournemouthom, i Tottenham, koji je lako izbacio Newcastle
Vidi originalni članak

Dejan Lovren započeo je četvrtfinalni susret Liga kupa u gostima kod Bournemoutha, ali na poluvremenu je zbog ozljede morao ostati u svlačionici. Zamijenio ga je Mamadou Sakho, a već dotad bilo je 2-0 za "redse". 

Prvi je gol bio prava tika-taka, nakon 51 dodavanja igrača Liverpoola Raheem Sterling pogodio je za 1-0 u 20. minuti, što mu je bio prvi gol u karijeri koji je zabio glavom. Prednost je udvostručio Lazar Marković u 27., za miran odlazak na odmor igrača Brendana Rodgersa

U nastavku je Sterling brzo povisio na 3-0, pogodivši na asistenciju Adama Lallane u 51. minuti, a Dan Gosling postavio je konačnih 1-3 u 57. minuti. 

Navijači Tottenhama uživaju u vrhunskim predstavama Harryja Kanea, 21-godišnjeg napadača koji je i protiv Newcastlea zabio za Spurse. Tottenham je pobijedio s 4-0, pogađali su još i Bentaleb, Chadli i Soldado, ali Kane je priča za sebe, zabio je svoj 13. gol u svim natjecanjima ove sezone. Samo su Sergio Agüero (19) i Alexis Sanchez (14) efikasniji od njega. 

U utorak su polufinale Capital One Cupa izborili Chelsea i Sheffield United. Ždrijebom je odlučeno da je u polufinalu Liverpool domaćin Mourinhovima, a Tottenham će dočekati trećeligaša.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • lolito 18.12.2014.

    konacno dobra igra...drugoligas ali jaki....a u engleskoj se svasta dogadja...mada treba jos pooljsanja...onaj sakho nezna udarit loptu bez traga panike..uvijek lijevom unutarnjom...malo je smotan a u francuskoj repki...markovic i sterling jako dobri...

  • jacob13 18.12.2014.

    Ovaj 3-4-3 sustav dobro funkcionira u napadu,ali se bojin da će Arsenal znat iskoristit nedostatke tog sustava u obrani te da bi se tribali vratit na 4 u obrani(4-3-3).Marković,Lallana,Coutinho i Sakho jednostavno moraju počet od prve u nedilju..

  • 18.12.2014.

    Lovren se ozlijedio, nije moguće...

Komentiraj...
Vidi sve komentare