To je to što me zanima!

Liverpool za 65 milijuna eura doveo francuskog velemajstora

Riječ je o svestranom ofenzivcu upotrebljivom na pozicijama polušpice, desnog krila ili čistog napadača, a 'redsi' su požurili s poslom u strahu da Fekir ne 'eksplodira' u Rusiji čime bi si dodatno podigao cijenu
Vidi originalni članak

Iako Liverpool ima strahovit napad s Maneom, Firminom i Salahom, Jurgen Klopp nije potpuno zadovoljan. Otud i intervencija u vidu velikog transfera Nabila Fekira (24) iz Lyona za 65 milijuna eura, piše L'Equipe.

Francuski reprezentativac alžirskog podrijetla u Lyonu igra od 2013. i u 115 utakmica zabio je 45 golova. Njegovi golovi nisu oni 'obični', gotovo u svakom može se vidjeti velika doza majstorstva i sjajne tehnike... Uostalom, ne bi proračunati Nijemac utukao ovoliki novac na jednog igrača.

VIDEO

Riječ je o svestranom ofenzivcu upotrebljivom na pozicijama polušpice, desnog krila ili čistog napadača, a 'redsi' su požurili s poslom u strahu da Fekir ne 'eksplodira' u Rusiji čime bi si dodatno podigao cijenu. Već sada je blizu prvog sastava 'tricolora'.

- Nisam blizu prelaska u Liverpool. Postoje kontakti s pojedinim klubovima, ali treba mi vremena da sve te ponude sagledam i odlučim što ću napraviti - govorio je Fekir prije desetak dana krijući posao kao zmija noge.

Sada je, čini se, dobro razmislio i odlučio postati dio ponajboljeg europskom napada.

Liverpool je već ranije potvrdio dolazak Brazilca Fabinha iz Monaca, a još prije su sve dogovorili s Keitom iz RB Leipziga.

Fabinho igra na poziciji defenzivnog veznog igrača, a za Monaco je ove sezone odigrao 45 utakmica u kojima je zabio osam golova uz pet asistencija. Englezi. su za bivšeg veznjaka Monaca izdvojili 45 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 131

  • 08.06.2018.

    tako se to radi.. a ne neke anonimuse iz porta.. bem ti upravu uniteda vise

  • 08.06.2018.

    Pravi Francuz, nema sta...

  • delmat925 08.06.2018.

    Zanimljivo da stalno kmece da nemaju para, da se zato ne mogu boriti sa Cityjem u prvenstvu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare