To je to što me zanima!

Liverpoolu iz penala bod doma protiv Birminghama

Na Anfield Roadu Liverpool je odigrao 2-2 protiv Birminghama. Nakon što su 'redsi' poveli, gosti su preokrenuli, a za bod je zabio Steven Gerrard
Vidi originalni članak

Ajde dobro, bar nismo izgubili, pomislili su navijači Liverpoola nakon posljednje utakmice 12. kola Premiershipa. Njihov voljeni klub očajno igra u zadnjih tjedana i s te strane ovih 2-2 s Birminghamom i nije toliko loše. Iako su igrali na svom Anfieldu, iako se u momčad vratio kapetan Steven Gerrard. I baš je on dobio Liverpoolu taj bod, zabio je iz penala u 71. minuti. Sve ostalo zanimljivo događalo se u prvom dijelu. 'Redsi' su poveli preko N'Goga u 13. minuti, ali nakon 25 minuta izjednačio je Benitez, a preokret u finišu prvog dijela donio Jerome.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • van basten 09.11.2009.

    Liverpool je zaslužio i više od boda, igrači Birmingham branili su skoro cijelo drugo poluvrijeme u svojoj polovini igrališta. Još nisam skoro vidio tako fanatičnu ekipu da se igrači svojim tijelom bacaju pod šuteve igrača Liverpoola. Kada bi Birmingham tako igra cijelu sezonu kao ovu utakmicu bio bi gore pri vrhu, a ne bi malo ispado , malo se vračao u premijer ligu. Koliko sam vidio po tradiciji Liverpool nije unazad par godina dobio Birmingham kod svoje kuće. Na njihovom igralištu u večini ih tuku i to bez problema , ali kod kuće su unazad zadnjih godina skoro sve utakmice igrali neriješeno. Izgleda ili im doma birminghamci odgovaraju ili se zbog kladionica tako dogovaraju.

  • Goodman 09.11.2009.

    Ovaj Liverpool je tako ocajan ove sezone, mora da im je uzor Hajduk.

  • mihi333 09.11.2009.

    ovo izgleda ko da je rafa benitez popiz*io ib odlučio zabit gol svojoj ekipi..:D

Komentiraj...
Vidi sve komentare