To je to što me zanima!

Liverpoolu očajno stalo do Torresa, ne i Carraghera...

Redsi su spremni Torresu povećati plaću kako bi ga zadržali. Djetetetu Liverpoola Jamieu Carragheru ne bi teško pao odlazak s Anfielda
Vidi originalni članak

Liverpool je u novoj sezoni imao najlošiji start odkad je Premierlige, no u drugom su se dijelu sezone konsolidirali te vode tijesnu bitku za četvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Zadatak im neće biti nimalo lagan jer za tu poziciju konkuriraju Manchester City, Tottenham i Aton Villa. Uprava kluba je svjesna da će morati prodati glavne igrače ako ne uspiju ostvariti cilj, stoga se spremaju na povećanje prihoda ponajboljem igraču Liverpoola, Fernandu Torresu. Čelnici kluba u bivšem Atleticovom napadaču vide zlatnu ribicu jer bi od marketinških prava mogli namiriti njegov i bankovni račun kluba. Popularni 'El Nino' je uz Stevena Gerrarda glavna zvijezda kluba te bi tim potezom privukao nove sponzore.
Manje atraktivan, ali sigurno ne i manje vrijedan Jamie Carragher ne bi žalio ako bi morao napustiti klub u kojem je proveo cijelu karijeru. Uz Gerrarda miljenik Liverpoolovih navijača još se dvoumi oko produljenja ugovora.
- Ako mi klub produlji ugovor, u redu, ali ako do tog ne dođe, nema veze. Ne bi me smetalo. - rekao je ravnodušno dijete Liverpoola koji je poznat po kontroverznim potezima kad je 2007. napustio englesku reprezentaciju uz objašnjenje da je nacionalna momčad limitirana kvalitetom.
Američki vlasnici za njim vjerojatno ne bi žalili dokle god mogu podmiriti dugove kluba i zadržati dvojac Gerrard-Torres.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • baka22 07.03.2010.

    dijetetetu

  • baka22 07.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • baka22 07.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare