To je to što me zanima!

Euforični Ferdinandovac zabio Dinamu pa se raspao, Menalo zabio dva gola i triput asistirao!

Dinamo je s pola gasa igrao u prvom dijelu i Rade Križanović zabio je u 38. minuti za 2-1, a Podravci u gledalištu su poludjeli. "Modri" su u nastavku dali gas i zabili pet komada i prošli u osminu finala Kupa (7-1)
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama prvi su sudionici osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa, oni su u šesnaestine finala kao gosti svladali niželigaša Ferdinandovac sa 7-1 (2-1) pred oko 1000 natiskanih gledatelja na igralištu ove male općine u Podravini.

POGLEDAJTE SNIMKU UTAKMICE:

Podravci su u prvom poluvremenu stvarali puno problema "modrima" koji su igrali s pola snage pa i zabili krajem prvog dijela, ali u nastavku, kad su prvaci malo pojačali ritam, sve je brzo sjelo na svoje mjesto.

Strijelci za Dinamo bili su Gojak (12'), Ivanušec (27'), Andrić (56', 83') i Menalo (59', 67'), autogol je zabio i domaći golman Turčić (88'), dok je jedini gol za domaće postigao Križanović (37'). Vrijedi napomenuti i kako se nakon sedam mjeseci nakon ozljede prednjih križnih ligamenata nogometu vratio Dino Perić

Kasnije će u ovoj fazi natjecanja igrati Dilj - Rijeka, Gaj Mače - Lokomotiva, Graničar Županja - Hajduk, Rudar Mursko Središće - Slaven Belupo, Crikvenica - Osijek, Rudar Labin - Inter Zaprešić, Polet - Istra 1961, Croatia Zmijavci - Šibenik, Oriolik - Split, Kurilovec - Vinogradar, GOŠK Dubrovnik 1919 - Zadar, Mladost Ždralovi - Zagreb, Sesvete - Gorica, Novigrad - Rudeš i Varaždin - Cibalia.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 26.09.2020.

    slabo je to naspram varazdinskih 29 : 0 😉😉

  • MateCro 26.09.2020.

    Pa zar baš svaku utakmicu moramo primit gol...

  • Floki7 26.09.2020.

    Nije Širokobriježanin nego je Čapljinac! Ispravite to

Komentiraj...
Vidi sve komentare