Obavijesti

Sport

Komentari 46

Euforični Ferdinandovac zabio Dinamu pa se raspao, Menalo zabio dva gola i triput asistirao!

Euforični Ferdinandovac zabio Dinamu pa se raspao, Menalo zabio dva gola i triput asistirao!
21

Dinamo je s pola gasa igrao u prvom dijelu i Rade Križanović zabio je u 38. minuti za 2-1, a Podravci u gledalištu su poludjeli. "Modri" su u nastavku dali gas i zabili pet komada i prošli u osminu finala Kupa (7-1)

Nogometaši Dinama prvi su sudionici osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa, oni su u šesnaestine finala kao gosti svladali niželigaša Ferdinandovac sa 7-1 (2-1) pred oko 1000 natiskanih gledatelja na igralištu ove male općine u Podravini.

POGLEDAJTE SNIMKU UTAKMICE:

Podravci su u prvom poluvremenu stvarali puno problema "modrima" koji su igrali s pola snage pa i zabili krajem prvog dijela, ali u nastavku, kad su prvaci malo pojačali ritam, sve je brzo sjelo na svoje mjesto.

Strijelci za Dinamo bili su Gojak (12'), Ivanušec (27'), Andrić (56', 83') i Menalo (59', 67'), autogol je zabio i domaći golman Turčić (88'), dok je jedini gol za domaće postigao Križanović (37'). Vrijedi napomenuti i kako se nakon sedam mjeseci nakon ozljede prednjih križnih ligamenata nogometu vratio Dino Perić

Ferdinandovac: NK Ferdinandovac i GNK Dinamo u 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa Ferdinandovac: NK Ferdinandovac i GNK Dinamo u 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa Ferdinandovac: NK Ferdinandovac i GNK Dinamo u 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa Ferdinandovac: NK Ferdinandovac i GNK Dinamo u 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa

Kasnije će u ovoj fazi natjecanja igrati Dilj - Rijeka, Gaj Mače - Lokomotiva, Graničar Županja - Hajduk, Rudar Mursko Središće - Slaven Belupo, Crikvenica - Osijek, Rudar Labin - Inter Zaprešić, Polet - Istra 1961, Croatia Zmijavci - Šibenik, Oriolik - Split, Kurilovec - Vinogradar, GOŠK Dubrovnik 1919 - Zadar, Mladost Ždralovi - Zagreb, Sesvete - Gorica, Novigrad - Rudeš i Varaždin - Cibalia.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Hrvatski nogometni kup, 1/16 finala 15.00 , Ferdinandovac
Ferdinandovac
Križanović 38'
1 : 7
Dinamo
Gojak 15', Ivanušec 27', Andrić 57', 83', Menalo 60', 68', Turčić 88' (ag.)
Sortiranje događaja
90'

Kraj utakmice, Dinamo je nakon trzavica u prvom dijelu dao gasa i prošao dalje 7-1.

88'

GOOOL! Podravci više nemaju snage, Dinamo zabija kako se sjeti. Marin je ubacio, Jakić pucao glavom, a maloprije spomenuti golman Turčić obranio njegov udarac pa ga u ponovljenoj intervenciji sam sebi zakucao u gol u pokušaju da je izbije pred drugim igračem Dinama.

83'

GOOL! Turčićeva prva intervencija bila je uspješna, ali ne i druga. Andrić je pucao glavom i probio rezervnog golmana domaće momčadi. Velikih 6-1 na semaforu. Druga asistencija Moharramija.

81'

Golman Stjepan Peršić, koji je imao nekoliko lijepih obrana, izlazi iz igre uz ovacije publike u Ferdinandovcu. Zamijenit će ga Dominik Turčić u završnici.

71'

Maločas smo se prevarili misleći da je Burton zabio prvijenac, ali bio je to ipak Andrić. No Velšanin je sad mogao doći do gola, bio je sam na povratnoj lopti, ali pucao je preko gola.

Komentari 46