To je to što me zanima!

Ljepotice su prozvale Ronalda: Izbroji i milijune koje duguješ

Cristiano Ronaldo je provocirao Atletico Madrid riječima da nemaju niti jednu osvojenu Ligu prvaka, dok ih on ima pet, a sada su mu lijepe novinarke poručile: Imaš tisuće trofeja, ali tamo ne stane tvoj ego!
Vidi originalni članak

Ja sam osvojio pet Liga prvaka, a Atletico nema niti jednu, poručio je Cristiano Ronaldo nakon što je s s Juventusom izgubio od Atletico Madrida 2-0 u Ligi prvaka.

UZVRATIO SIMEONEU Ronaldo je najavio novu borbu: Imam 5 Liga prvaka, a oni nula

Provocirao je riječima, provocirao je potezom - dok je napuštao stadion podignuo je pet prstiju, a zatim pokazao nulu. Domaćini mu tada nisu odgovorili, ali stigla je reakcija dvije španjolske novinarke u TV emisiji 'Zapeando'.

- Istina je, osvojio je pet Ligi prvaka, Atletico nema niti jednu. Ima pet Zlatnih lopti, zlatne kopačke, i 200 tisuća drugih nagrada... Međutim, koliko god velika njegova prostorija s trofejima bila, jedna stvar tamo sigurno nikada neće stati... njegov ego - poručila je voditeljica Anna Simon, a onda je riječ preuzela Cristina Pedroche

- Nije to bilo lijepo, zar ne? Ali, mogao je iskoristiti i svoje nožne prste za malo drugačiju gestu - rekla je lijepa Cristina pa pojasnila na što misli.

- Deset nožnih prstiju, plus pet, plus još četiri s druge ruke, što je 19. To je broj milijuna koje je dužan državi za neplaćeni porez - pričala je Cristina, a u isto je vrijeme podignula noge na stol kako bi što bolje oslikala svoje riječi.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Ivica9999 26.02.2019.

    Bravo Ronaldo,za 5.

  • 25.02.2019.

    Vidjele bi vi da vas Kiki u nekom noćnom klubu sretne😂

  • 25.02.2019.

    A samo da vam namigne dopuzale bi do njega da mu gu...cu polizete

Komentiraj...
Vidi sve komentare