To je to što me zanima!

'Ljestvica nas ne smije zavarati. Osijek ima kvalitetu i pitanje je trenutka kada će krenuti gore'

Kalik nam donosi dodatnu kvalitetu, dobro je što ne treba vremena za prilagodbu, trenirao sam ga u Gorici gdje je bio jedan od mojih ključnih igrača - kazao je Dambrauskas.
Vidi originalni članak

- Moramo biti spremni. Ovo je za nas veliki ali profesionalci smo i moramo sada prebaciti fokus s Villarreala na Osijek – kazao je trener Hajduka Valdas Dambrauskas uoči gostovanja u Gradskom vrtu i dodao:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

VELIKA NAVIJAČICA HAJDUKA Mijine suze ganule su Split: Kad je krenula pjesma, slomila sam se. Poruke su stizale do 4 ujutro -

- Bila je vrlo emotivna i teška utakmica, a znamo i što nas čeka u Osijeku i moramo pokazati svoje najbolje lice u Gradskom vrtu. Rekao sam i nakon utakmice da nas podrška navijača mora gurati naprijed. Imamo obavezu prema njima, moramo opravdati njihovu podršku, moramo biti na razini podrške koju osjećamo od naših navijača i pokazati da smo vrijedni dresa koji nosimo.

Kakva je momčad Osijeka?

- Sam pogled na ljestvicu nas ne smije zavarati. Osijek ima kvalitetu i pitanje je kada će krenuti prema gore. Imali su dosta problema s ozljedama ali siguran sam da im je Hajduk veliki motiv i zbog toga moramo biti spremni na tešku bitku. Prošle sezone smo u Osijeku remizirali, sada želimo pobijediti. Moram dobro promisliti oko slaganja momčadi jer su neki igrači umorni – kazao je Dambrauskas na na pitanje o novopridošlom Kaliku dodao:

IZNENAĐENJE ZA ROĐENDAN VIDEO Oko tisuću ljudi dočekalo Livaju na njegovom najdražem mjestu: 'Jedan je Marko Livaja'

- Vjerujem da je i spreman i motiviran, poznaje Split i Hajduk, veliki je navijač ovog kluba i donosi nam dodatnu kvalitetu. On ne treba vremena za prilagodbu, trenirao sam ga u Gorici gdje je bio jedan od mojih ključnih igrača.

U kakvom je stanju Nikola Kalinić?

- Nikola još nije spreman 100 posto. Nemamo problema s ozljedama, samo s umorom, neki igrači trebaju odmor zbog teške utakmice. Vidjet ćemo do utakmice, imamo široku klupu, rotirat ćemo, igrači su motivirani i postava koja istrči sigurno će biti spremna za pobjedu Osijeka i osvajanje sva tri boda. Imamo motivaciju, volju i želju za pobjedu - zaključio je Dambrauskas.

POTPISAO DO 2026. Kalik je novi igrač Hajduka! 'Na svijetu nema sretnijeg čovjeka od mene. A sad idemo po titulu'

Idi na 24sata

Komentari 95

  • potvrda za sve 27.08.2022.

    Sad je pravi trenutak.

  • Dobar, loš, zao 27.08.2022.

    Ha,ha. Najveći klub, najbolji navijaći, sve najbolje. A već se slaže alibi za poraz od Osijeka. Ha, ha, ha, ha🤣😂🤣😂

  • gziratoboli777 27.08.2022.

    nadam se da će osijeka krenut u nedelju,da ove hvalisavce spuste na zemlju

Komentiraj...
Vidi sve komentare