To je to što me zanima!

Ljubičić dao intervju 'novinaru' Novaku: Htio sam otići 'u žiži'

Olimpijska bronca s Mariom, osvajanje Davis Cupa, osvajanje Indian Wellsa i treće mjesto na ljestvici najveći su uspjesi, rekao je Ljubičić u intervjuu koji je dao Noletu
Vidi originalni članak

Ivan Ljubičić je uoči početka turnira u Monte Carlu, svom oproštajnom, dao nesvakidašnji intervju. U ulogu novinara uživio se njegov prijatelj, svjetski broj 1, Novak Đoković koji je odradio i 'pošteno' zaradio satnicu. Intervju je u nedjelju prikazan na Sport Klubu.

Ljubo je odmah rekao kako razmišlja da ostane živjeti u Monaku jer se 'tamo osjeća najbolje na svijetu'. Izdvojio je četiri najveća rezultata u dugoj karijeri.

- Olimpijska bronca s Mariom Ančićem u Grčkoj 2004. godine, osvajanje Davis Cupa 2005., zatim treće mjesto na ATP ljestvici 2006. i Indian Wells 2010. godine, kao najveći turnir kojeg sam osvojio. Na te četiri stvari sam najviše ponosan.

Ljubo je kao i Nole osvojio Davis Cup, ali s jednom razlikom. Đoković je morao obrijati glavu, a Ivanova je već bila 'gola'.

- Predosjetio sam davno da ću ga osvojiti - rekao je hrvatski tenisač i od srca nasmijao Đokovića.

Objasnio je kada je odlučio otići u mirovinu.

- Vrtjelo mi se to po glavi godinu dana, otkad su mi se treninzi sveli na borbu s ozljedama umjesto da mislim kako ću biti bolji. Probudio sam se u Dubaiju jedno jutro i odlučio. Shvatio da mi se ne da putovati u Indian Wells, da radije hoću biti sa ženom i djecom. Htio sam prestati dok sam 'u žiži', svjetskom vrhu, a ne da na kraju karijere igram na nekom Challengeru.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • mariojoker4 23.04.2012.

    di ima para ima i ljubavi

  • balance trace 23.04.2012.

    Dva velikana koja su vjecno obiljezila balkanski i svjecki tenis

  • patriot0407 23.04.2012.

    za tog ČOVJEKA su ljudi..treneri rekli , da sve što je stvorio -je stvorio isključivo svojim radom , upornošću I odricanjem...a da je imao malo više talenta moga je postići daleko veće rezultate,,ali i ovako je ostavio trag u TENISU, !

Komentiraj...
Vidi sve komentare