To je to što me zanima!

Ljubičić i Šimčić bez Prve HNL, Marić je prebačen u Drugu ligu

Komisija nogometnih sudaca Hrvatskog nogometnog saveza jednoglasno je odlučila kazniti suce koji su obilježili uvodna kola MAXtv Prve lige. Kažnjen je i Bruno Marić
Vidi originalni članak

Domagoj Ljubičić i Zlatko Šimčić, kao najiskusniji suci Prve HNL, od kojih se očekivalo da budu nosioci kvalitetnog suđenja, brišu se s liste suđenja Prva HNL za natjecateljsku godinu, piše u zaključku Komisije nogometnih sudaca. 

Ljubičić je kažnjen zbog propusta na utakmici Hajduka i Istre u prvom kolu, a Šimčić je skupo platio greške u susretu Istre i Rijeke u trećem kolu. 

- Sudac Zlatko Šimčić nije bio dosljedan u (ne)dosuđivanju igranja lopte rukom u kaznenom prostoru domaće i gostujuće momčadi te nije adekvatno primijenio disciplinske mjere tijekom igre - stoji u objašnjenju njegove kazne. 

Uz Ljubičića i Šimčića, koje više sigurno nećemo gledati do kraja sezone, neko vrijeme po prvoligaškim travnjacima neće pravdu dijeliti ni Bruno Marić ni Dalibor Mlakar

Marić će zbog lošeg suđenja na utakmici Zadra i Osijeka biti prebačen u Drugu ligu, a u istom će natjecanju privremeno biti i Mlakar koji nije dosudio penal za Lokomotivu u porazu od Zagreba prije tjedan dana. 

Idi na 24sata

Komentari 131

  • mata iz inata 09.08.2014.

    kako ide neće biti dovoljno sudaca za suđenje, naročito ako Hajduk počne gubiti ...

  • Misika 09.08.2014.

    To je sramota, eto kako se rade pritisci na sudacku organizaciju, izgleda mi da u toj komisiji pravdu dijele samo Hajdukovci! Realno, uopce nije postojao penal za Hajduk jer je igrac Istre bio brzi na lopti i to sto je ovaj pao preko njegove noge je sekundarno, a Simcic je pravilno procijenio da su 2 penala bila napucana ruka a treci se odlucio suditi jer je igrac zaustavio loptu rukom u akciju kad je postojala velika sansa za gol. Zao mi je ljudi da ih se olako odbacuje kao da su uzeli nekome prvenstvo s time bez da im se dalo priliku i culo njihovo glediste o spornim situacijama .....Ne govorim da su suci bez putra na glavi ali ovo je cisti pritisak i SRAMOTA!!!

  • vvvlada 09.08.2014.

    Ja ih nebi kaznio na ovaj način jer im je svejedno gdje sudili premije idu. Treba ih kazniti gdje najviše boli, po džepu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare