To je to što me zanima!

Ljubičić nakon maratona: Osjećam se vrlo svježe...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Belluci je, kao i ja, odradio vrlo sličan meč u pet setova, tako da smo u sličnoj formi, komentirao je Ljubičić sljedećeg protivnika nakon nove pobjede
Vidi originalni članak

Nakon što je u dva dana, pet setova i četiri sata i 37 minuta igre slomio otpor Mardyja Fisha u 2. kolu Roland Garrosa, hrvatski tenisač Ivan Ljubičić bacio je pogled prema sljedećem suparniku, Brazilcu Thomazu Bellucciju. Ljubičić je, podsjetimo, u meču koji je u četvrtak zbog kiše prekinut kod 1-1 u setovima pobijedio Fisha sa 6-2, 6-7(8), 4-6, 6-2, 10-8, dok je Bellucci također u dvodnevnom dvoboju, također u pet setova, bio bolji od Španjolca Pabla Andujara.
- Bellucci je solidan igrač i veliki radnik. Ove godine igra vrlo dobro na zemlji, već je osvojio i turnir u Santiagu. Odradio je, kao i ja, vrlo sličan meč u pet setova, tako da mislim da smo u sličnoj formi u ovom trenutku. Bit će to velika prilika za obojicu da uhvatimo osminu finala. Vidjet ćemo u subotu kome će uspjeti - rekao je Ljubičić.
Novinara portala France24.com je zanimalo kako se Ljubičić osjeća kao veteran na turniru, ali ga je naš tenisač brzo “poklopio”.
- Ne osjećam se kao veteran. Posebno ne nakon što mjesec dana nisam igrao. Osjećam se vrlo svježe. Ali, istina je da imam puno iskustva. Znam kako se nositi s pritiskom i važnim trenucima - rekao je Ljubičić, odgovorivši još jednom i na pitanje o važnosti svoga trijumfa na Masters 1000 turniru u Indian ellsu.
- Taj mi je naslov dao veliko samopouzdanje, skinuo mi je pritisak s leđa. Uživam u svakom meču, osjećam se kao na odmoru. Znam da ću sezonu završiti u Topu 20, pitanje je samo na kojem mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • croM1910 29.05.2010.

    mislim da bi bio red i da napisete da je marin cilic takodjer pobjedio.

  • bjezinamars 29.05.2010.

    Ljubo, samo ti mlataraj dalje, sretno ti bilo pa ponovi uspjeh iz \'06-e, a možeš što se mene tiče i osvojit! ;) kako bi volio da netko od naših ispraši onog ushranog Nadala ili umišljenog Škota Andy-a......

  • cr9ibra9 29.05.2010.

    ma kakav veteran , ljubo je sad u najboljim godinama :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare