To je to što me zanima!

Ljubitelji NFL-a družili su se u Zagrebu uoči 54. Super Bowla

Prijenos 54. Super Bowla između Kansas City Chiefsa i San Francisco 49ersa možete gledati od 0.30 u noći s nedjelje na ponedjeljak na prvom kanalu Sportkluba koji je organizirao i prigodno druženje
Vidi originalni članak

Sportklub je drugu godinu zaredom organizirao druženje s ljubiteljima američkog nogometa u zagrebačkom caffe baru Egoist uz komentatore Frana Mihaljevića, Ivana Ivkovića i Hrvoja Bulića uoči ovogodišnjeg Superbowla.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fran Mihaljević ranije je uspješno prognozirao da će quarterback Baltimorea Lamar Jackson oboriti rekord Michaela Vicka po broju osvojenih jarda u jednoj sezoni, na što je Ivković, koji se pojavio u dresu Dallas Cowboysa, odgovorio: "Na moju veliku žalost".

- Cowboysi su najviše podbacili. Oni su momčad koja je pravljena za Super Bowl, a uprskali su sve što su mogli - rekao je Ivković.

54. SUPERBOWL Vrijeme je za spektakl: Tko će osvojiti SB, Chiefsi ili 49ersi?

Bulić je spominjao teze o Antoniju Brownu i izazvao salve smijeha, a Mihaljević je govorio o šansama Kansas Cityja sljedeće sezone kad ostane bez quarterbacka.

Prijenos 54. Super Bowla između Kansas City Chiefsa i San Francisco 49ersa možete gledati od 0.30 u noći na ponedjeljak na prvom kanalu Sportkluba.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare