Sport

Komentari 0

Ljubitelji NFL-a družili su se u Zagrebu uoči 54. Super Bowla

Ljubitelji NFL-a družili su se u Zagrebu uoči 54. Super Bowla

Prijenos 54. Super Bowla između Kansas City Chiefsa i San Francisco 49ersa možete gledati od 0.30 u noći s nedjelje na ponedjeljak na prvom kanalu Sportkluba koji je organizirao i prigodno druženje

Sportklub je drugu godinu zaredom organizirao druženje s ljubiteljima američkog nogometa u zagrebačkom caffe baru Egoist uz komentatore Frana Mihaljevića, Ivana Ivkovića i Hrvoja Bulića uoči ovogodišnjeg Superbowla.

Fran Mihaljević ranije je uspješno prognozirao da će quarterback Baltimorea Lamar Jackson oboriti rekord Michaela Vicka po broju osvojenih jarda u jednoj sezoni, na što je Ivković, koji se pojavio u dresu Dallas Cowboysa, odgovorio: "Na moju veliku žalost".

- Cowboysi su najviše podbacili. Oni su momčad koja je pravljena za Super Bowl, a uprskali su sve što su mogli - rekao je Ivković.

Bulić je spominjao teze o Antoniju Brownu i izazvao salve smijeha, a Mihaljević je govorio o šansama Kansas Cityja sljedeće sezone kad ostane bez quarterbacka.

Prijenos 54. Super Bowla između Kansas City Chiefsa i San Francisco 49ersa možete gledati od 0.30 u noći na ponedjeljak na prvom kanalu Sportkluba.

Najčitaniji članci