To je to što me zanima!

Ljubo brani naslov: Ma ja sam u pustinji skoro kao kod kuće!

Super je uživati na ovim terenima dok nema nigdje žive duše. Toliko toga lijepog doživio sam prošle godine, rekao je bivši treći tenisač svijeta i pobjednik Davis Cupa
Vidi originalni članak

Najljepši dar za rođendan? Pa ako budem u turniru na taj dan, 19. ožujka, to bi bilo sjajno jer bi to značilo da ću ondje igrati najmanje polufinale. Što uopće ne bi bilo loše, izjavio je Ivan Ljubičić.

Naš 31-godišnjak već deset dana uživa u Kaliforniji. Još prošle srijede doputovao je u pustinju.

- Super je uživati na ovim terenima dok nema nigdje žive duše. Toliko toga lijepog doživio sam prošle godine. U pustinji sam gotovo kao kod kuće, haha - rekao je bivši treći tenisač svijeta i pobjednik Davis Cupa.

Ivan će u Indian Wellsu braniti 1000 bodova, koliko je zaradio prošle godine pobjedama protiv Nadala, Đokovića i Roddicka.

- Porazom u finalu izgubio bih 500 bodova i pao desetak mjesta. To dovoljno govori o tome kakav me ozbiljan posao čeka - rekao je tenisač, koji je ove sezone igrao četvrtfinale u Zagrebu.

Uživa u Indian Wellsu.

- Prošle godine imao sam sjajno samopouzdanje. Posebno sam bio opušten u finalu - rekao je Ivan, koji uživa igrati na tvrdoj podlozi u Kaliforniji.

Nedavno je u Dubaiju ozlijedio desni gležanj. Nije zabrinut.

- Zato sam i doputovao mnogo ranije ne bih li se što bolje oporavio od ozljede. Stanje je sve bolje - zaključio je Ljubo, koji je u karijeri osvojio deset naslova, a u finalu je još igrao 13 puta.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kozara 11.03.2011.

    dokovic uzima turnir.

  • hrabro srce_1 11.03.2011.

    pozdrav ljubi gdje god bio. go go ljubo. gazi sve.

  • Prince Vegeta 11.03.2011.

    najebo je.. što se tiče pada na na rang ljestvici

Komentiraj...
Vidi sve komentare