To je to što me zanima!

Ljubo express vozi i dalje: Do finala preko Clementa

U polufinalu ATP turnira u Lyonu Ivan Ljubičić je 6-4 i 6-2 pobijedio domaćega tenisača Arnauda Clementa, dobio ga je već osmi put zaredom
Vidi originalni članak

Jedna lijepa priča o tenisaču kojega su gotovo svi već praktički zaboravili traje i dalje. Ivan Ljubičić igrat će finale turnira u Lyonu, tamo gdje je prije osam godina i počeo njegov uspon prema vrhu. Svoj prvi finale na ATP Touru igrao je Ljubo baš u Lyonu 2001. godine, došavši pritom i do prvog naslova pobjednika jednog ATP turnira. I zato nema boljeg mjesta za prvi finale sezone osam godine kasnije, posljednji put za naslov se borio prošle godine u Zagrebu.
- Sjajan je osjećaj biti u šansi doći do trofeja, imati priliku svoje ime upisati na mjesto namijenjeno pobjedniku jednog turnira. Osjećam se kao u vrijeme dok sam bio u Top 10, zadnjih mjesec dana igram jako dobro - rekao je zadovoljni Ivan Ljubičić.
Do finala je Ljubo došao u velikom stilu, preskočivši Arnauda Clementa za samo 80 minuta. Francuz je imao navijače na svojoj strani, ali na kraju je ostao na svega šest gemova. Ivan je slavio 6-2, 6-4 i može se posvetiti razmišljanju o finalu. Clement ionako za njega ne predstavlja poseban problem, posljednjih osam njihovih međusobnih ogleda otišlo je na stranu hrvatskog 30-godišnjeg tenisača. Ovoga puta Ljubo je potpuno dominirao, radio što mu je palo na pamet i bez previše problema izlazio na kraj sa svim pokušajima Clementa.
U finalu će igrati protiv Michaela Llodre, koji je u polufinalu pobijedio Gillesa Simona 6-7, 6-4, 7-6.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • HBCRO 01.11.2009.

    drago mi je da opet igra dobro,super za njega

  • thumbelina 31.10.2009.

    ajmo ljubo...idemo do kraja!

  • marina5000 31.10.2009.

    * bravo ljubo:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare