To je to što me zanima!

Ljubo slavi, ali ne bi imao ništa protiv i da je Čilić uzeo naslov

Ivan Ljubičić je trener Rogeru Federeru. Bio je u loži Rod Laver Arene. Naravno, sretan je zbog novog naslova velikog Švicarca. No zna se da Ljubo jako cijeni i Marina Čilića
Vidi originalni članak

Ivan Ljubičić je suradnju s Rogerom Federerom započeo u prosincu 2015. godine. S Ljubom je Roger i nakon ozljeda i operacija nastavio sa sjajnim rezultatima na Touru. Današnji naslov na Australian Openu je treći Grand Slam naslov otkako su njih dvojica zajedno.

ŠVICARCU AUSTRALIAN OPEN Čilić hrabro pao u finalu poslije pet setova trilera s Federerom

Nekad su bili veliki rivali. Odigrali su nekoliko sjajnih mečeva, a Federer je pokazao koliko cijeni našeg Ljubu kad ga je angažirao.

Slavio je Ljubičić u loži Rod Laver Arene novi naslov, ali vjerujemo da ne bi imao ništa protiv i da je na kraju novi Grand Slam otišao u njegovu Hrvatsku.

Zna se da Ivan Ljubičić jako cijeni i respektira Marina Čilića. Tko zna, možda u budućnosti, kad se Roger oprosti, možda Ljubo bude i Marinov trener. Ne sumnjamo kako bi to bila sjajna suradnja.

Federer je pogodio kad je angažirao Ljubu. Napravio je naš bivši tenisač velike stvari dok je bio trener i Milošu Raoniću. Bio je dobar tenisač, a očito je i dobar trener. Ne dobar, već odličan. Ipak ga je angažirao veliki Roger.

SPORNI UVJETI IGRE Teniski svijet šokiran: Zar su organizatori pomogli Federeru?

 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • usvakomkukoljuimazita 28.01.2018.

    mislim da je federeru tata porijeklom iz jafr.republike,mama svicarka... prava kemija gena.. izdrzljivost i tocnost ! uz zdrav zivot ,redovne treninge i pravog trenera ,rezultat je tu ! zaista najveci do sada! Marinu sve cestitke,hrabro je pao i nije bio predaleko od pobjede. bit ce bolje samo i dalje nek ovako nastavi ..!

  • škver 28.01.2018.

    Marine ,naklon !!

  • 28.01.2018.

    Posudio Ljubo Rogeru bekhend, i ostalo je povijest 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare