To je to što me zanima!

"Ljut sam i razočaran jer Milan uništava sve što smo stvarali"

"Osjećam ljutnju i razočaranje. Ne toliko zbog rezultata, nego zbog dojma koju momčad ostavlja. Bacilo se u vjetar sve što se napravilo u proteklih 10 godina"
Vidi originalni članak

Legenda Milana Paolo Maldini razočaran je zbog svega što se događa u klubu u kojem je proveo čitavu karijeru.

- Osjećam ljutnju i razočaranje. Ne toliko zbog rezultata, jer je klub i proteklih godina bio 10. ili 11., nego zbog dojma koju momčad ostavlja. Bacilo se u vjetar sve što se napravilo u proteklih 10 godina - rekao je Maldini za Gazzettu dello Sport.

- Zbog svega toga se osjećam grozno. Znam koliko je truda bilo potrebno da Milan postane slavan klub i lud sam što vidim kako se to uništava.

Maldini smatra da je današnji Milan daleko iza europskih velikana.

- Milan se ne može nositi s Juventusom, ali ni s 10 momčadi u Europi. Klub nema viziju.

Za neuspjehe ne krivi trenera Clarencea Seedorfa.

- Jasno je da on nije stručnjak, ali ima puno hrabrosti. No, klubu ne bi pomogao ni Pep Guardiola. Nije Seedorf kriv.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • MILF Hunter 19.03.2014.

    Bokte, sad svi pričaju kontra Kake a u 8. mjesecu kad je došao su ovim milanistima bile suze u očima od sreće.. Valjda su očekivali da će igrat kao Messi i Ronaldo..-.-'

  • Jat Masin 19.03.2014.

    Pad Milana krece padom Berlusconija i njegovih ogromnih apetita. Nije mu bilo dovoljno sto je bio medijski mogul Italije i jedan od njenih najbogatijih drzavljanina vec je htio biti apsolutni vladar Italije i sto mu je nazalost po talijane i upalilo. Berlusconi da je imao samo aperitive prema nogometu kao Abramovic na primjer Milan bi vladao jos i danas,ali ljudska zelja za pohlepom ce ga unistiti na kraju. Meni je osobno zao Milana jer volim taj klub no kad jednom pocnes padat u danasnjem nogometu gdje se sve vrti oko novca i sponzori pocnu bjezat dok te gleda upola manje ljudi na stadionu jako se tesko ponovo dici i rijetkima to uspijeva. Milan nije gradio novu momcad nakon uspjesne stare sa Maldinijem na celu vec je poceo skupljati Barcine i realove otpatke i igrace u strasnom padu forme,a to je po meni greska onog celavog balvana koji se pogubio zadnjih 10 godina. Zasto su sad doveli Kaku ponovo,koji je razlog tome umjesto da su doveli 2-3 mlada i perspektivna igraca ? Isto su napravili sa Rivaldom,pa Ronaldinhom onim propalim robinhom koji po meni ni u Atlatnti ne moze igrati,jednostavno nevjerojatno kako iz greske u gresku ide uprava bez da je naucila lekciju iz prijasnjih slucajeva...

  • morenocro 19.03.2014.

    Tako moćan i jak klub pa završi tu gdje je! Svi su respektirali Milan a on se srozao tako nisko!

Komentiraj...
Vidi sve komentare